Ο Keanu Reeves δεν θα συμμετάσχει στη live-action ταινία του Cowboy Bebop


 

6524_cowboy_bebop_hd_wallpapers

 

1 (1)

 

Ο ηθοποιός Keanu Reeves, που έχει πρωταγωνιστήσει σε πολλές ταινίες, όπως: “The Matrix Trilogy”, “Animatrix”, “A Scanner Darkly”, ήταν καλεσμένος την Κυριακή στη συνεδρία ερωτήσεων-απαντήσεων στην ιστοσελίδα Reddit και όταν αναφέρθηκαν στην ταινία ζωντανής-δράσης Cowboy Bepop, o Reeves απάντησε:

 “Η ταινία Cowboy Bepop από ότι φαίνεται δε θα με συμπεριλαμβάνει ως ηθοποιό. Παρόλο που το σενάριο της ταινίας ήταν εκπληκτικό, θα κόστιζε μισό εκατομμύριο για τη δημιουργία της. Και δεν είναι ότι δεν ήλπιζα και ευχόμουν να ολοκληρώναμε το project, απλά αυτή τη στιγμή δουλεύουμε πάνω στην ταινία Bill & Ted 3. Υπάρχει ένα σενάριο και προσπαθούμε να το ενώσουμε.”
     

 

 

keanu-talks-cowboy-bebop

 

Σε μία συνέντευξη του ηθοποιού με την Collider film news το Σεπτέμβρη του 2010, ο ίδιος έδωσε παρόμοια απάντηση:

“Δεν έχω ακούσει κάτι. Απλά απέρριψαν το σενάριο γιατί ήταν πολύ ακριβό. Δεν ξέρω αν θα το κάνουν…θα κόστιζε, περίπου μισό εκατομμύριο δολάρια για να φτιάξουν το σενάριο. Οπότε δεν γνωρίζω σε ποιο στάδιο βρισκόμαστε.”
Το Αμερικάνικο studio “Twentieth Century Fox”, η εταιρία παραγωγής “Arts Entertainment” καθώς και το “Original Anime Studio Sunrise”, ανακοίνωσαν παράλληλα τον Ιανουάριο του 2009 ότι θα συνεργάζονταν για την παραγωγή της προτεινόμενης ταινίας, βασισμένης στην ομώνυμη anime σειρά του 1998. Η σειρά του 1998, στρέφεται γύρω από το πλήρωμα του διαστημόπλοιου Bepop, που ταξιδεύει στο ηλιακό σύστημα αναζητώντας την επόμενη δουλειά δράσης του.

Αρχικά, στον Keanu Reeves δόθηκε ο πρωταγωνιστικός ρόλος στην ταινία. Ο Joshua Long έδρασε ως επιθεωρητής παραγωγής και ο Erwin Stoff, γνωστός παραγωγός ταινιών που έχει συνεργαστεί πολύ στενά με τον Reeves, θα έκανε επίσης φανερή την παρουσία του στην παραγωγή της ταινίας. Οι συνεταιριζόμενοι παραγωγοί για την ταινία ήταν: 

  • Ο Πρόεδρος της Sunrise, Kenji Uchida
  • Ο σκηνοθέτης της original σειράς Cowboy Bepop, Shinchiro Watanabe 
  • Ο επιθεωρητής παραγωγής του franchise, Keiko Nobumoto
  • Το Sunrise Studio 
  • Ο Masahiko Minami και
  • Ο Peter Craig έγραψε το σενάριο

keaunu-reeves-cowboy-bebop

Πηγή: Anime News Network

 

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *