Το anime “Collection” του Junji Ito κάνει πρεμιέρα στις 7 Ιανουαρίου


H επίσημη ιστοσελίδα, για την τηλεοπτική anime μεταφορά των manga από τον διάσημο δημιουργό τρόμου Junji Ito, αποκάλυψε την Τρίτη επίσημο τίτλο, key visual, επιπλέον προσωπικό και ημερομηνία πρεμιέρας. Το anime έχει λάβει τον τίτλο Junji Ito “Collection” (συλλογή) και θα κάνει πρεμιέρα στο Tokyo MX την Κυριακή 7 Ιανουαρίου, στις 10.00 μ.μ.

 

 

Ο σκηνοθέτης και σχεδιαστής χαρακτήρων Shinobu Tagashira ευθύνεται για την εικονογράφηση του παραπάνω key visual, το οποίο παρουσιάζει έξι χαρακτήρες από δουλειές του Ito: Fuchi (Fashion Model), Tohru Oshikiri (Oshikiri Idan), Tomie (από τη σειρά Tomie), Sōichi (από τη σειρά Sōichi), Handsome Man at the Crossroads (Shibito no Koiwazurai) και Yūko (Namekuji Shōjo).

To anime θα μεταφέρει ιστορίες από τη σειρά Itō Junji Kessaku-shū (Junji Ito Masterpiece Collection), η οποία μετρά 11 τόμους, καθώς και από το βιβλίο Fragments of Horror. Η ιστοσελίδα δεν έχει αποκαλύψει ακόμη ποιες από τις ιστορίες θα μεταφερθούν, ενώ επιπλέον σημείωσε ότι οι χαρακτήρες στο key visual μπορεί να εμφανιστούν στο anime, μπορεί και όχι. Το προσωπικό δεν θα αποκαλύψει πληροφορίες για την ιστορία πριν από την αναμετάδοση της προσαρμογής, έτσι ώστε οι τηλεθεατές να εντυπωσιαστούν.

Ο Tagashira (Diabolik Lovers) σκηνοθετεί το anime, ενώ έχει αναλάβει ταυτόχρονα τον σχεδιασμό των χαρακτήρων για λογαριασμό του Studio DEEN. Ο Kaoru Sawada (Diamond Daydreams) υπογράφει τα σενάρια. Hozumi Gōda (Higurashi no Naku Koro Ni Kai) είναι το όνομα του ανθρώπου πίσω από τη διεύθυνση ήχου και o Yuuki Hayashi (My Hero Academia) συνθέτει τη μουσική.

Τα manga του Ito, Uzumaki και Tomie, έχουν αποτελέσει έμπνευση για προσαρμογές ζωντανής δράσης, ενώ το manga του Gyo έχει μεταφερθεί σε OVA. Η Viz Media έχει δημοσιεύσει αυτούς τους τρεις τίτλους, καθώς και το manga του Ito, Fragments of Horror, στα Αγγλικά. Η ComicsOne έχει δημοσιεύσει το manga του Flesh Colored Horror, η Dark Horse Comics το Museum of Terror και τέλος η Kodansha Comics το manga Junji Ito’s Cat Diary: Yon & Mu.

Η πιο πρόσφατη κυκλοφορία προσαρμογής σε manga για τον Ito αποτέλεσε το κλασσικό μυθιστόρημα του Osamu Dazai, No Longer Human (Ningen Shikkaku), στις 2 του Μάη.

Ο Ito γιορτάζει φέτος την 30η του επέτειο σαν δημιουργός manga.

 

Πηγή: Anime News Network

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *