Το manga Fist of the Blue Sky μεταφέρεται σε νέα σειρά anime


Το εξώφυλλο του τεύχους του Δεκεμβρίου του Monthly Comic Zenon αποκάλυψε ότι μια νέα σειρά anime για το manga Souten no Ken (Fist of the Blue Sky) των Buronson, Nobuhiko Horie και Tetsuo Hara βρίσκεται υπό τα σκαριά .

Επίσης στο τεύχος Δεκεμβρίου αποκαλύφθηκε η κυκλοφορία ενός καινούριου manga με τίτλο Souten no Ken Re: Genesis  όπου ο Buronson έχει την συντακτική εποπτεία, ο Hara παίρνει τα εύσημα για την πρωτότυπη δουλειά, ο Hiroyuki Yatsu θα γράψει το σενάριο και ο Hideki Tsuji θα σχεδιάσει τους χαρακτήρες της σειράς.

Ο Buronson και ο Horie συνέγραψαν το manga Fist of the Blue Sky με εικονογράφηση του Hara. Το manga είναι το prequel από το manga Fist of the North Star το οποίο κυκλοφόρησε τον Μάιο του 2001 μεσώ του περιοδικού Weekly Comic Bunch μέχρι τον Αύγουστο του 2010.

 

Η Gutsoon! Entertainment κυκλοφόρησε μέρος του manga σε Αγγλική μορφή και περιέγραψε την ιστορία:

Είναι μόλις μετά τον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο και ο Kasumi Kenshiro κρύβεται ως ένας ξένοιαστος καθηγητής φιλολογίας σε ένα μικρό κολέγιο θηλέων στο Tokyo. Κάποτε ήταν γνωστός ως ο 62ος Grand Master of Hokuto Shinken, “God Fist of the North Star”, επίσης γνωστός ως Yan Wang ή σαν Βασιλιάς του Θανάτου, ο οποίος διατηρεί την ειρήνη στην “Πόλη των Δαιμόνων”. Ένας πολεμιστής ο οποίος κυνηγά τους κακοποιούς και τους διακινητές ναρκωτικών, ο Kasumi κράτα μυστική την ταυτότητα του ώσπου να μάθει για το θάνατο της αγαπημένης του και των αδελφών του και εξαναγκάζεται να εγκαταλείψει την ήσυχη καθημερινότητα του, γυρίζοντας πίσω στην Σανγκάη με σκοπό την εκδίκηση για τους θανάτους των ανθρώπων του.

Η πρώτη σειρά anime προβλήθηκε το 2006 με 26 επεισόδια.

Πηγή: Anime News Network

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *