Το στούντιο MAPPA μεταφέρει το 80’s manga Banana Fish σε anime


Μια ιστοσελίδα δημιουργήθηκε  τα μεσάνυχτα της Δευτέρας για να ανακοινώσει ότι η μεταφορά του manga Banana Fish του Akimi Yoshida σε anime, πήρε το πράσινο φως. Το anime είναι μέρος της 40ης επετείου του ντεμπούτου του Yoshida ως δημιουργού manga.

Η Viz Media που εξέδωσε το manga στα αγγλικά, περιγράφει την ιστορία:

Πόλη της αμαρτίας: Νέα Υόρκη το 1980 … Η φύση έκανε τον Ash Lynx όμορφο, αλλά η ανατροφή του τον έκανε ψυχρό κι ανελέητο δολοφόνο. Ένα παιδί χωρίς παρελθόν που ανατράφηκε ως υιοθετημένος κληρονόμος, δεξί χέρι αλλά και σεξουαλικό παιχνίδι του “Papa” Dino Golzine, του μεγαλύτερου εγκληματία στην ανατολική ακτή της Κορσικής, ο Ash είναι τώρα στην αντιδραστική ηλικία των 17, κι εγκαταλείπει το βασίλειο δύναμης και πλούτου που του προσφέρεται από τον δαίμονα που τον μεγάλωσε, προτιμώντας να ζει μ’ έναν δικό του κώδικα ανάμεσα σε μια μικρή αλλά πιστή συμμορία μικροαπατεώνων. Αλλά αυτός ο “Papa” δεν μπορεί απλά να τον αφήσει να φύγει, όχι τώρα που το αποτρόπαιο μυστικό που τρέλανε τον μεγαλύτερο αδελφό του Ash στο Βιετνάμ, έπεσε στα φιλόδοξα χέρια του.Είναι η χειρότερη στιγμή για τον Eiji Okamura, έναν αγνό, νέο φωτογράφο από την Ιαπωνία να πάει στην Νέα Υόρκη και να γνωρίσει τον Ash Lynx… και να παγιδευτεί μαζί του στον αιματηρό κυκεώνα περηφάνιας, απληστίας, πόθου και οργής που απελευθερώθηκαν από τον αινιγματικό κώδικα Banana Fish…

 

 

 

Οι Hiroko Utsumi (Free!) και Hiroshi Seko (Ajin, Mob Psycho 100, Inuyashiki Last Hero) σκηνοθετούν το anime στα στούντιο MAPPA και είναι επί του σεναρίου αντίστοιχα. Ο Akemi Hayashi (Fruits Basket, Peacemaker, Doukyusei -Classmates-) σχεδιάζει τους χαρακτήρες.

 

Πηγή: Anime News Network

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *