Το τέλος του anime “Hunter x Hunter” έρχεται στο επεισόδιο 148!

Η Megumi Han ανέβασε το τελευταίο ημερολόγιο της για την ηχογράφηση του anime “Hunter x Hunter” την Κυριακή και αποκάλυψε ότι το επεισόδιο 148 θα είναι το τελευταίο της σειράς.

Το “ημερολόγιο” είναι μια στήλη που γράφει η Megumi Han, η φωνή του Gon Freecss μαζί με την μητέρα της Keiko Han που έπαιζε την Mito. Εκεί έγραψε:

hunter

“Τώρα που μίλησα για το σημείο στροφής αυτής της στήλης, υπάρχει κάτι που θα ήθελα να συζητήσω. Πρόσφατα, στο Sanbunzaka Studio, το μέρος που αρχίζουν όλα, κάναμε την ηχογράφηση για το επεισόδιο 148 του “Hunter x Hunter”, που θα είναι το σημείο στροφής του anime για τώρα. Προσωπικά δεν θα το πω “τελευταίο επεισόδιο”. Θα είμαι πεισματάρα και θα το αποκαλέσω μόνο “επεισόδιο 148”. Το λέω αυτό, γιατί από την άποψη του αριθμού των επεισοδίων, θα είναι το τελευταίο επεισόδιο, όμως μου δίνει την αίσθηση της έναρξης μιας νέας αρχής. Αν ρωτάτε έμενα, το επεισόδιο 147 είναι το τελευταίο και το 148 είναι ένα είδος επίλογου. Το πρωτότυπο manga εξακολουθεί να συνεχίζεται και οι περιπέτειες δεν έχουν τελειώσει ακόμα. Ένας άγνωστος κόσμος περιμένει. Βασικά, είναι σαν ό,τι έχει γίνει μέχρι τώρα στην ιστορία δεν ήταν τίποτα άλλο παρά ένας πρόλογος και με κάνει να περιμένω ακόμα παραπάνω αυτά που έρχονται.

Ακόμα και αν το λέω αυτό, όταν σκέφτομαι πως πηγαίνω στο ίδιο μέρος, κάθε βδομάδα, την ίδια ώρα για τρία χρόνια, αλλά την επόμενη βδομάδα δεν θα το κάνω, στεναχωριέμαι πολύ.

… Ξέρω πως δεν θα έπρεπε να μιλάω τόσο πολύ. Αλλά θα συνοψίσω τα συναισθήματά μου εδώ. Σε όλα μέχρι τώρα και σε όλους, λέω “Ευχαριστώ.”

A13262-7

Το 143ο επεισόδιο του anime θα προβληθεί στην Ιαπωνία αυτή την Τρίτη.

Η δεύτερη μεταφορά σε anime του manga Hunter x Hunter του Yoshihiro Togashi ξεκίνησε να προβάλλεται το 2011. Από τότε έχουν βγει και δύο ταινίες που προβλήθηκαν τον προηγούμενο χρόνο. Το Nextflix ξεκίνησε να παρέχει επεισόδια του anime του 2011 με υπότιτλους νωρίτερα αυτόν τον μήνα. Ο Togashi συνέχισε το manga μετά από διακοπή μεγαλύτερη των δύο χρόνων τον Ιούνιο και η σειρά βγαίνει αυτή τη στιγμή στο περιοδικό Shonen Jump της Shueisha.

 

Πηγή: Anime News Network 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *