Το Wit Studio του ‘Attack on Titan’ αναλαμβάνει τη νέα ταινία Pokémon μαζί με το OLM


Η επίσημη ιστοσελίδα της νέας ταινίας Pokémon άρχισε να προβάλει από την Δευτέρα το τρέιλερ για τη νέα ταινία η οποία πρόκειται να κάνει πρεμιέρα στις 13 Ιουλίου του 2018. Στο τρέιλερ της ταινίας απεικονίζεται ένας νέος χαρακτήρας και το μήνυμα ‘Everyone’s story begins’.

Στη νέα ταινία Pokémon συμμετέχει με βασικό ρόλο το Wit Studio (Attack on Titan, Kabaneri of the Iron Fortress) μαζί με το βασικό στούντιο παραγωγής της σειράς Pokémon, Oriental Light and Magic. Το Wit Studio είχε συμμετάσχει και στην παραγωγή των προηγούμενων ταινιών Pokémon μαζί με διάφορα άλλα στούντιο παραγωγής τους, άλλα πότε ως βασικό στούντιο. Ο Tetsuo Yajima, ο σκηνοθέτης της προηγούμενης ταινίας Pokémon ‘I Choose You’, σκηνοθετεί και τη νέα ταινία, η Shizue Kaneko (If Her Flag Breaks, Pan de Peace!) θα σχεδιάσει τους χαρακτήρες της ταινίας.

Η προηγούμενη ταινία Pokémon ‘I Choose You!’ (Gekijōban Pocket Monster: Kimi ni Kimeta!) είχε κάνει παγκόσμια πρεμιέρα στο Japan Expo 2017 στο Παρίσι στις 6 Ιουλίου, στην Ιαπωνία έγινε στις 15 Ιουλίου και μέσα μόλις σε 2 μέρες εισέπραξε 516 εκατομμύρια yen (περίπου 4.61 εκατομμύρια δολάρια) και κατέκτησε την 1η θέση στο box office.

 

Πηγή: Anime News Network

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *