Η ώρα των μεγάλων απαντήσεων από τον Hayao Miyazaki σχετικά με την απόσυρσή του!

1083_019817-pΕπιτέλους! Ήρθε η ώρα των απαντήσεων από τη μεριά του μεγάλου δημιουργού Hayao Miyazaki, σχετικά με την απόσυρσή του από την κινηματογραφική σκηνή.
Η υπηρεσία Niconico θα προβάλλει ζωντανά τη συνέντευξη τύπου που θα γίνει στο Τόκιο, την Παρασκεύη στις 8:00 το πρωί (ώρα Ελλάδας), κι όπου ο αγαπημένος μας δημιουργός θα εξηγήσει αυτοπροσώπως τους λόγους της παραίτησής του από το χώρο.
Μαζί του, θα είναι κι ο πρόεδρος του Studio Ghibli, Koji Hoshino αλλά κι ο μακροχρόνιος παραγωγός του Miyazaki, Toshio Suzuki.

Σχετικά με το ιστορικό αυτού του γεγονότος,που συντάραξε τα νερά της Anime σκηνής, κι όχι μόνο, ο κ. Hoshino είχε ανακοινώσει την προηγούμενη Κυριακή πως ο κ. Miyazaki θα αποσυρθεί από την ενεργό δράση, με τελευταίο του έργο
να είναι η 11η κατά σειρά ταινία του, The Wind Rises. Μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα, προκλήθηκε η πρώτη αντίδραση, με το NTV να αλλάζει το πρόγραμμα προβολών του για την Παρασκευή και να αντικαθιστά το X-Men Origins: Wolverine με το Porco Rosso, ενημερώνοντας το κοινό ουσιαστικά την τελευταία στιγμή.

Είναι σίγουρο πως αυτά που θα ειπωθούν στη συνέντευξη τύπου θα είναι πολύ ενδιαφέροντα, καθώς αποσύρεται ένας θρύλος του κινηματογράφου και των Anime που όλοι αγαπήσαμε.

 

Πηγή: Cinema Today

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. Pingback: O Χαγιάο Μιγιαζάκι ζωγραφίζει Manga με Σαμουράι; | Cowboy TV