Δημοσιεύτηκε το νέο προωθητικό βίντεο του Hand Shakers


Η εταιρία παραγωγών Frontierworks δημοσίευσε την Τετάρτη ένα νέο προωθητικό βίντεο για το Hand Shakers, το πρωτότυπο anime project σε συνεργασία με το στούντιο GoHands και τον εκδοτικό οίκο Kadokawa.

 

Το anime διαδραματίζεται στην Οσάκα στο “AD20XX” (20XX μ.Χ.), και περιστρέφεται γύρω από τους Hand Shakers — συντρόφους που μπορούν να καλέσουν τα “Nimrodes,” όπλα γεννημένα βαθιά μέσα από τις ψυχές τους όταν ενώνουν τα χέρια τους. Προκειμένου να ικανοποιήσουν τις ευχές του ζευγαριού, οι Hand Shakers ανταγωνίζονται το ένα το άλλο και μάχονται άλλα ζευγάρια Hand Shaker. Το ανώτερο ζευγάρι θα συναντήσει και θα προκαλέσει το “Θεό”.

 

Το cast περιλαμβάνει:

 

gear.png

Ομάδα Gear: Sōma Saitō ως Tazuna (αριστερά) και Sumire Morohoshi ως Koyori (δεξιά)

 

card.png

Ομάδα Card: Ai Kayano ως Riri (αριστερά) και Ayumu Murase ως Masaru (δεξιά)

 

shadow.png

Ομάδα Shadow: Sumire Uesaka ως Chizuru (αριστερά) και Kaito Ishikawa ως Hayate (δεξιά)

 

sword.png

Ομάδα Sword: Mikako Komatsu ως Kodama (αριστερά) και Tomokazu Sugita ως Hibiki (δεξιά)

 

chain.png

Ομάδα Chain: Jun Fukuyama ως Break (αριστερά) και Yōko Hikasa ως Bind (δεξιά)

 

makihara-img.png

Showtaro Morikubo ως Makihara

 

musubu.png

Sora Amamiya ως Musubu Takatsuki

 

tazuna-father.png

Shintarō Asanuma ως ο πατέρας του Tazuna

 

tazuna-mother.png

Satomi Satou ως η μητέρα του Tazuna

 

tomoki.png

Yūsuke Kobayashi ως Tomoki Tachibana

 

Επιπλέον, ο Daisuke Namikawa θα υποδυθεί τη φωνή του Θεού. Επιπλέον μέλη του cast των οποίων οι ρόλοι είναι ακόμα άγνωστοι περιλαμβάνουν τους Kenjiro Tsuda, Ai Kakuma, και Saori Hayami.

Το GoHands είναι υπεύθυνο για τον αρχικό σχεδιασμό και το GOON TRAX συνθέτει τη μουσική. Τα GoHands, Frontier Works, και η Kadokawa έχουν από κοινού την ευθύνη για την αρχική δουλειά.

hand-shakers-kv.pngΟι OxT (Overlord) ερμηνεύουν το εναρκτήριο θεματικό τραγούδι του anime με τίτλο “One Hand Message”. Ο Masayoshi Ōishi παίζει την ακουστική κιθάρα στο κομμάτι, ενώ ο Tom-H@ck παίζει την ηλεκτρική κιθάρα. Ο Akino Arai θα ερμηνεύσει το τραγούδι των τίτλων “Yume Miru Ame” (Dreaming Rain). Το single για το “One Hand Message” θα κυκλοφορήσει στις 25 Ιανουαρίου, ενώ το single για το “Yume Miru Ame” στις 22 Φεβρουαρίου.
Το anime θα κάνει πρεμιέρα στις 10 Ιανουαρίου στις 00:30 στο Tokyo MX, και θα προβληθεί έπειτα και στα MBS, TV Aichi, και BS11. Ένα special επεισόδιο των τεσσάρων πρώτων επεισοδίων με τίτλο “A Road to Be Hand Shakers” έκανε πρεμιέρα στην Οσάκα την Κυριακή, με μετέπειτα προβολές σε επιλεγμένους κινηματογράφους στην Ιαπωνία.

Η επικεφαλίδα στο key visual στην ιστοσελίδα της σειράς διαβάζει, “προστάτεψέ το, με αυτά τα χέρια”. Το key visual απεικονίζει την πολύ διάσημη γέφυρα Dōtonboribashi της Οσάκα.

Το αγγλικό κείμενο στο logo του anime διαβάζει:

Αυτοί, οι αποδέκτες της Αποκάλυψης της Βαβυλώνας. Αυτοί, οι διεκδικητές του Θεού. Αυτοί, που ανέφικτα ρίχνουν τους εαυτούς τους στην μάχη μαζί με τους συντρόφους τους. Τι θέλει ο Θεός από αυτούς; Και αυτοί θέλησαν δυνάμεις που να ξεπερνούν αυτές του Θεού; Οι εκλεκτοί, με ψυχές ενωμένες, πιάνονται χέρι χέρι για το Ziggurat όπου θα εξελιχθούν οι μάχες.

 

 

πηγή: Anime News Network

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *