Ξεκινά η πρώιμη πρόσβαση στο Ghost in the Shell First Assault: Stand Alone Complex Online στις 14 Δεκεμβρίου!


first-assault-screenshot-3Η Αμερικανική Nexon ανακοίνωσε την Τρίτη ότι προσφέρει πακέτα πρώιμης προσβάσεως για το διαδικτυακό παιχνίδι πρώτου προσώπου της Neople, Ghost in the Shell First Assault: Stand Alone Complex Online, που θα ξεκινήσει στις 14 Δεκεμβρίου.

Τα τέσσερα πρώτα πακέτα πρώιμης προσβάσεως θα κοστολογούνται από $4.99 ως $29.99, προσφέροντας πολλά περιεχόμενα για τις ανώτερες βαθμίδες. Επίσης, οι παίκτες μπορούν να εγγραφούν στην επίσημη ιστοσελίδα του για μία ευκαιρία να εισέλθουν στις πρώιμες προσβάσεις ή το αργότερο στις beta εκδόσεις.

Μέσα στο παιχνίδι πρωταγωνιστούν οι χαρακτήρες από την γνωστή anime σειρά, Ghost in the Shell: Stand Alone Complex. Οι παίκτες θα μπορούν να διαλέξουν από τις πολλαπλές ιδιότητες, όπως είναι η ταχύτητα, η δύναμη, το στελθ, ο εντοπισμός και η υποστήριξη. Το Skill Share (Μοιρασιά Ικανότητας) θα επιτρέπει τον συνδυασμό του δυναμικού της ομάδας και θα βοηθήσει στη συμπαράσταση τους.

Η Nexon ανακοίνωσε το 2012 ότι υπέγραψε τη συμφωνία με την Ιαπωνική εκδότρια εταιρεία, Kodansha, για να το αναπτύξει και να το εκδώσει στους υπολογιστές βασισμένο στους anime τίτλους, Ghost in the Shell: Stand Alone Complex, Ghost in the Shell: Stand Alone Complex 2nd GIG και Ghost in the Shell: Stand Alone Complex: Solid State Society. Η εν λόγω εταιρεία ανέμενε την κυκλοφορία του παιχνιδιού νωρίτερα το 2014. Ο αρχικός τίτλος του ήταν Ghost in the Shell: First Connection Online.

Η Nexon θα κυκλοφορήσει το παιχνίδι στην Βόρεια Αμερική, καθώς και στην Ευρώπη. Εδώ είναι η πλήρης λίστα σε αλφαβητική σειρά στην οποία υποστηρίζεται το παιχνίδι σε διάφορες χώρες. Ανάμεσα στις χώρες αυτές, είναι και η Ελλάδα και η Κύπρος.

Πηγή: Anime News Network

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *