Το light novel Gamers! μεταφέρεται σε anime τον Ιούλιο

Η επίσημη ιστοσελίδα για το anime Gamers!, εμπνευσμένο από το light novel των Sekina Aoi και Saboten, αποκάλυψε πληροφορίες σχετικά με το κύριο καστ, τα theme songs, και αφίσα.

 

Στο anime πρωταγωνιστούν:

Megumi Han ως Keita Amano


Hisako Kanemoto ως Karen Tendo


Manaka Iwami ως Chiaki Hoshinomori


Rumi Ookubo ως Aguri


Toshiyuki Toyonaga ως Tasuku Uehara

Οι voice actresses Kanemoto, Iwami, και Ookubo ερμηνεύουν το opening, ενώ η πενταμελής ομάδα Luce Twinkle Wink☆ (And you thought there is never a girl online?, Urara Meirochō) ερμηνεύουν το ending.

Το anime θα κάνει πρεμιέρα τον Ιούλιο και θα αποτελείται από 12 επεισόδια.

Ο Manabu Okamoto (storyboards και episode director στα The IDOLM@STER Cinderella Girls, Re:ZERO -Starting Life in Another World  ) σκηνοθετεί το anime στο PINE JAM. Ο Hiroki Uchida (Ultraman X, Ultraman Orb) αναλαμβάνει τη σύνθεση της σειράς και ο Tensho Sato (Fafner, The Devil is a Part-Timer!) το σχεδιασμό των χαρακτήρων.

Η ρομαντική κωμωδία επικεντρώνεται στις καθημερινές ζωές γεμάτες gaming διαφόρων λυκειόπαιδων, που περιλαμβάνουν τους: Keita Amano, έναν μοναχικό νεαρό που αγαπά τα βιντεοπαιχνίδια, την Karen Tendō, μια πανέμορφη πρόεδρο του videogames club του σχολείου, την Chiaki Hoshinomori, που συνέχεια τσακώνεται με τον Keita και τον Tasuku Uehara, που παριστάνει πως αγαπάει την πραγματική ζωή του, αλλά κατά βάθος λατρεύει τα βιντεοπαιχνίδια.

Οι Aoi και Saboten λάνσαραν τη σειρά novel το 2014, και ο Tsubasa Takahashi λάνσαρε μια μεταφορά σε manga της σειράς τον περασμένο Οκτώβριο.

 

Πηγή: Anime News Network

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *