Οι Galileo Galilei ερμηνεύουν το Ending της 2ης Season του Haikyu!!


haikyu-edΤο 42ο τεύχος του περιοδικού Weekly Shonen Jump της Shueisha αποκάλυψε τη Δευτέρα ότι το συγκρότημα Galileo Galilei θα ερμηνεύσει το τραγούδι των τίτλων “Climber” για τη δεύτερη season του anime Haikyu!!

Οι Galileo Galilei είναι μια μπάντα τριών μελών που συγκροτήθηκαν το 2007 στο Hokkaido, και έκαναν το ντεμπούτο τους σε μεγάλη κλίμακα το Φεβρουάριο του 2010 με το mini album Hanamasu no Hana. Το γκρουπ έχει ερμηνεύσει θεματικά τραγούδια για το Anohana (το anime και το live-action special), το Mobile Suit Gundam AGE, Taifū no Noruda, Magic Kaito 1412, Big Windup! Season 2.

Οι SPYAIR θα επιστρέψουν για να ερμηνεύσουν το opening “I’m a Believer” της anime σειράς, αφού έχουν ήδη ερμηνεύσει το opening του πρώτου μισού της πρώτης season, “Imagination“.

Η δεύτερη season του anime θα κάνει πρεμιέρα στην Ιαπωνία στις 3 Οκτωβρίου. Ο Sumire Morohoshi θα προστεθεί στο cast ως Hitoka Yachi, ένας από τους managers του volleyball club του Karasuno High. Επιπλέον, οι Ryohei Kimura και Ryota Ohsaka θα συμμετάσχουν στο cast του anime. Ο Kimura θα υποδυθεί τον Kōtarō Bokuto και ο Ohsaka τον Keiji Akaashi.

screen-shot-2015-09-10-at-8.40.13-pm.png

Η πρώτη season της μεταφοράς σε anime του volleyball manga του Haruichi Furudate έκανε πρεμιέρα τον Απρίλη του 2014. Το franchise του anime θα αποκτήσει δύο συλλεκτικές ταινίες στις 3 Ιουλίου και 28 Σεπτεμβρίου, και τη μεταφορά σε θεατρική παράσταση στα μέσα του Νοέμβρη στο Tokyo πριν ταξιδέψει στην Osaka και το Tagajō.

Πηγή: Anime News Network

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *