Φρέσκες πληροφορίες για το Pokemon The Series: XY! 1


xyposter

Μετά την προβολή του σημερινού επεισοδίου Pokemon στην Ιαπωνία, προβλήθηκε ολοκαίνουργιο υλικό από το επόμενο κεφάλαιο των περιπετειών του Ash! Μάθαμε, λοιπόν, ότι η Serena, που θα ταξιδέψει κατά πάσα πιθανότητα με τον Ash, γνώριζε τον Ash από μικρό παιδί! Είδαμε τον Clemont και τη Bonnie να βοηθούν τον Ash σε μια σκηνή που έπεφτε. Σε μια άλλη σκηνή, ο Ash προσπαθούσε μόνος του να σταματήσει ένα νευριασμένο Garchomp, και δεν μπορώ παρά να υποθέσω ότι πρόκειται για το δικό του Gible που θα εξελίξει στην περιοχή Kalos, για να έχει κι αυτός ένα Pokemon με Mega Evolution. Η αστυνόμος Jenny έχει στη νέα σειρά νέο design, ενώ η νοσοκόμα Joy διατηρεί την εμφάνιση που είχε και στην περιοχή Unova. Η Bonnie ψάχνει να βρει γυναίκα για τον Clemont (μου φαίνεται πως βρήκαμε τον ακριβώς αντίθετο ήρωα από τον Brock) και ο τελευταίος έχει στο σάκο του ένα χέρι – ρομπότ, που ονομάζεται Χέρι Aipom. Παράξενη αυτή η τελευταία προσθήκη στη σειρά. Τέλος, ο Clemont αρνείται να αντιμετωπίσει τον Ash στο γυμναστήριο της πόλης Lumiose, καθώς δεν έχει εμβλήματα.

 

Θα δούμε σημαντικές αλλαγές στη νέα σειρά Pokemon; Θα το μάθουμε πολύ σύντομα! Ως τότε, δείτε ένα ακόμα βίντεο – preview από τη σειρά!

Update: To Opening της σειράς θα λέγεται “Volt” και το Ending “The X Strait and the Y Scenery“! Επίσης έχουμε επίσημο artwork από τους ήρωες που θα μας κάνουν παρέα στη σειρά!

xydesigns

Πηγή: Serebii.net


Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

One thought on “Φρέσκες πληροφορίες για το Pokemon The Series: XY!