2η season για το Food Wars! Shokugeki no Soma


wsj-2Το εξώφυλλο του δεύτερου τεύχους του 2016 του περιοδικού Weekly Shonen Jump της Shueisha (εικόνα δεξιά) αποκαλύπτει πως το anime βασισμένο στο manga των Yūto Tsukuda και Shun Saeki, Food Wars! Shokugeki no Soma, θα έχει και δεύτερη season. Το πρώτο τεύχος του 2016 είχε αποκαλύψει τη Δευτέρα πως το δεύτερο τεύχος θα έχει μια “σημαντική ανακοίνωση” για το manga.

H ανακοίνωση τιμά την τρίτη επέτειο από την πρεμιέρα του manga. Το Weekly Shonen Jump θα δώσει περισσότερες λεπτομέρειες για το επερχόμενο anime στα επόμενα τεύχη.

Το ίδιο τεύχος του Weekly Shonen Jump αναφέρει επίσης ότι στο anime special event για τους αδερφούς Aldini θα υπάρχει μια DVD κυκλοφορία με ειδικές εκδόσεις του 18ου τόμου του manga στις 2 Μαΐου. Η Shueisha είχε ανακοινώσει το event στην Jump Special Anime Festa περιοδεία, που γύρισε σε εννέα πόλεις της Ιαπωνίας το Νοέμβριο.

Η πρώτη anime season προβλήθηκε με 24 επεισόδια από τον Μάιο ως το Σεπτέμβριο.

shokugeki-15-smallΤο manga επικεντρώνεται στον Sōma, ο οποίος δουλεύει με τον πατέρα του στο οικογενειακό εστιατόριο. Ο πατέρας του είναι Μaster στην μαγειρική, και συχνά κάνει μαζί του μάχες μαγειρικής. Ο πατέρας του τότε τον εγγράφει σε μια ελίτ σχολή μαγειρικής στην οποία είναι πολύ δύσκολο να γίνεις αποδεκτός, και της οποίας τα ποσοστά αποφοίτησης είναι μόλις γύρω στο 10%. Η Shueisha δημοσίευσε τον 15 συλλεκτικό τόμο του manga (εικόνα αριστερά) στις 3 Οκτωβρίου, και θα δημοσιεύσει τον 16ο στις 4 Ιανουαρίου.

Το ηλεκτρονικό παιχνίδι Shokugeki no Sōma: Yūjō to Kizuna no Hitosara (Shokugeki no Sōma: The Dish of Friendship and Bonds) για το Nintendo 3DS θα κυκλοφορήσει στην Ιαπωνία στις 17 Δεκεμβρίου.

 

 

 

 

Πηγή: Anime News Network

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *