Πρεμιέρα την Πρωτοχρονιά για το anime special Fate/Grand Order


Το live πρόγραμμα “Fate/Grand Order Caldea Station Vol. 4 Pre-Seventh Singularity Special” πρόβαλλε για πρώτη φορά ένα προωθητικό βίντεο για το τηλεοπτικό special Fate/Grand Order: First Order την Τρίτη. Το πρόγραμμα και το βίντεο ανακοίνωσαν πως το μεγάλου μήκους special επεισόδιο θα κάνει πρεμιέρα στις 31 Δεκεμβρίου στις 10:00 π.μ. Θα προβληθεί στα κανάλια Tokyo MX, Gunma TV, Tochigi TV, και BS11. Ταυτόχρονα, θα προβάλλεται και από το Niconico (την υπηρεσία που πρόβαλλε και το ίδιο το πρόγραμμα της Τρίτης).

 

 

Η Maaya Sakamoto (Flying Dog) ερμηνεύει το θεματικό τραγούδι “Shikisai” (Color) που ακούγεται στο βίντεο, το οποίο προλογίζει την ιστορία αυτής της μεταφοράς του role-playing παιχνιδιού Fate/Grand Order της TYPE-MOON.

w500-1Η ιστορία διαδραματίζεται το έτος 2015, κατά τη διάρκεια της τελευταίας εποχής όπου η μαγεία έχει ακόμη δύναμη. Η οργάνωση Caldea για την επιβίωση και την ασφάλεια της ανθρωπότητας δημιουργήθηκε για να επιτηρεί τον κόσμο που μπορεί να ιδωθεί μόνο με τη μαγεία και τον κόσμο που μπορεί να μετρηθεί μόνο με την επιστήμη – όπως επίσης και για να προτρέψει την εξαφάνιση του ανθρώπινου είδους.

Χάρη στις προσπάθειες πολλών ερευνητών, το μονοπάτι της ανθρώπινης ιστορίας είχε επιβεβαιωθεί για 100 χρόνια ακόμη ύπαρξης στο μέλλον. Παρόλα αυτά, χωρίς καμιά προειδοποίηση, το βασίλειο του μέλλοντος που βρισκόταν συνεχώς υπό την επιτήρηση της Caldea εξαφανίστηκε. Η εξαφάνιση της ανθρωπότητας το 2017 επιβεβαιώθηκε.

Η εμφανής αιτία της εξαφάνισης ήταν η Ιαπωνική πόλη Fuyuki το 2004. Σε εκείνη την πόλη, υπήρχε ένα “ανεξερεύνητο βασίλειο” που δεν είχε υπάρξει ποτέ πιο πριν.

Η Caldea δημιούργησε την Grand Order για μια Ιερή Εκστρατεία (Holy Grail Expedition), για να ερευνήσει, κρυφά, και να καταστρέψει την αιτία που θα προκαλέσει την εξαφάνιση της ανθρωπότητας.

 

Το cast περιλαμβάνει τους:

Nobunaga Shimazaki ως Ritsuka Fujimaru, έναν από τους υποψήφιους Master της Caldea

 

chara_1-1.png

 

Rie Takahashi ως Kyrielight Mash, ένα κορίτσι με μυστηριώδη αύρα γύρω της, υπάλληλο της Caldea

 

chara_2-2.png

 

Ayako Kawasumi ως Fou, ένα γλυκό ζωάκι που τριγυρίζει γύρω από τη Mash

 

chara_3.png

 

Madoka Yonezawa ως Olgamarie Animusufia

Kenichi Suzumura ως Romani Aakiman

Tomokazu Sugita ως Refu Rainōru

 

Ο Hitoshi Nanba (Baki the Grappler, Gosick, Heroman) θα σκηνοθετήσει τη σειρά με βοηθό σκηνοθεσίας τον Takurō Tsukada στο στούντιο Lay-duce (Magi: Adventure of Sinbad, Classroom Crisis, Go! Go! 575).

Η Ayumi Sekine (Makura no Danshi) έγραψε το σενάριο βασισμένο στην πρωταρχική ιστορία του Kinoko Nasu, και ο Keisuke Goto (Yatterman Night) θα μεταφέρει τα σχέδια των χαρακτήρων του Takashi Takeuchi από το παιχνίδι στο animation. Ο Takashi Akaishizawa είναι υπεύθυνος για το design. Ο Ryo Kawasaki (Luger Code 1951, Reikenzan: Eichi e no Shikaku) θα συνθέσει τη μουσική ενώ ο Takeshi Takadera θα διευθύνει τον ήχο στο Half HP Studio.

Τα υπόλοιπα μέλη των συντελεστών:

Color Key Artist: Satoru Takezawa
Art Design: Takeshi Satou
Art Director: Takuya Ebisawa
Διεύθυνση φωτογραφίας: Shinya Matsui
Μοντάζ: Gō Sadamatsu

Το special του anime είναι ουσιαστικά κομμάτι ενός μεγαλύτερου, του Fate Project Ōmisoka TV Special ~First & Next Order~ (Fate Project New Year’s Eve TV Special ~First & Next Order~).

Το παιχνίδι έχει κατέβει περισσότερες από 7 εκατομμύρια φορές και πρωτοκυκλοφόρησε για συσκευές Android και iOS το καλοκαίρι του 2015.

 

πηγή: Anime News Network

 

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *