Το παιχνίδι Fate/Extra γίνεται anime το 2017 1


Το πάνελ του Fate Project στο AnimeJapan 2016 ανακοίνωσε το Σάββατο πως το project του τηλεοπτικού anime για το ηλεκτρονικό παιχνίδι Fate/Extra ξεκίνησε. Το anime θα έχει τίτλο Fate/Extra Last Encore και είναι προγραμματισμένο για το 2017.

Η επίσημη ιστοσελίδα δημοσίευσε ένα προωθητικό βίντεο.

 

 

Το Studio Shaft (Puella Magi Madoka Magica, Bakemonogatari) θα αναλάβει την παραγωγή του animation για τη σειρά. Οι Type-Moon και Marvelous είναι υπεύθυνες για το πρωτότυπο παιχνίδι και ο αρχικός δημιουργός του Fate/stay night Kinoko Nasu έχει αναλάβει τη σύνθεση της σειράς. Η Aruko Wada είναι υπεύθυνη για τα πρωτότυπα σχέδια των χαρακτήρων.

 

fatestay

 

Οι Marvelous Entertainment και Type-Moon κυκλοφόρησαν το παιχνίδι Fate/Extra για το PSP στην Ιαπωνία το 2010. Το Fate/Extra CCC companion game ξεκίνησε στην Ιαπωνία για το PSP το Μάρτιο του 2013.

Το ίδιο event ανακοίνωσε επίσης πως η ταινία Fate/stay night: Heaven’s Feel θα χωριστεί σε τρεις ξεχωριστές ταινίες από τις οποίες η πρώτη θα κάνει πρεμιέρα το 2017.

 

πηγή: Anime News Network

 


Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

One thought on “Το παιχνίδι Fate/Extra γίνεται anime το 2017

  • Theo Thunder

    Πιστεύω θα ήταν καλύτερο να το αναλάμβανε η UFOTABLE αλλά υγεία. Μόνο και μόνο που εκτός απο το Heaven’s Feel θα δουμε και καινουριο anime adaptation για το Fate Extra, είμαστε κομπλε