Θαυμαστής που μαχαίρωσε Idol καταδικάζεται σε 14 χρόνια φυλάκισης


Ο Iwazaki Tomohiro, ο θαυμαστής που μαχαίρωσε 34 φορές την Mayu Tomita τον Μάιο του 2016, καταδικάστηκε σε 14 χρόνια και 6 μήνες φυλάκισης.

 

Mayu-Tomita-2

 

Η Tomita έκανε την πρώτη της δημόσια εμφάνιση στο δικαστήριο λέγοντας ότι τα όνειρά της να γίνει idol καταστράφηκαν εξαιτίας της επίθεσης. Η επίθεση της προκάλεσε προβλήματα όρασης και μερική παράλυση στο στόμα που κάνουν ακόμη και το να μιλήσει ή να φάει δύσκολο.

Ο Tomohiro χρειάστηκε να απομακρυνθεί κατά τη διάρκεια των δηλώσεων της Tomita επειδή εκείνος φώναζε “Τότε, λοιπόν, σκότωσέ με!”. Κατά τη διάρκεια της δίκης, ζήτησε συγγνώμη από την Tomita και την οικογένειά της, δίνοντας υπόσχεση να μάθει την υπομονή όσο θα μείνει στη φυλακή.

Ο δικαστής σχολίασε πως ο Tomohiro, “πρέπει να μάθει να ελέγχει τον εαυτό του και να προσαρμόζεται στους κανόνες της κοινωνίας ενώ θα βρίσκεται στη φυλακή”.

Mayu-Tomita-Feature-Image

 

Πριν την επίθεση, ο Tomohiro έστελνε μηνύματα στην Tomita διαδικτυακά. Η Tomita επικοινώνησε με την αστυνομία, αλλά οι αστυνομικοί δεν έδρασαν άμεσα επειδή δεν θεωρήθηκε επείγον το περιστατικό. Η κοπέλα μαχαιρώθηκε 34 φορές στο πρόσωπο και το λαιμό, επειδή “δεν έδωσε ξεκάθαρη απάντηση” σχετικά με ένα δώρο του Tomohiro που στάλθηκε πίσω.

 

πηγή: Goboiano

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *