Είστε έτοιμοι για μια one-shot συνάντηση των Fairy Tail και The Seven Deadly Sins; 1


ftxsds

Είστε – δεν είστε, η Kodansha ανακοινώνει στο δεύτερο τεύχος του Weekly Shonen Magazine για το 2014, που θα κυκλοφορήσει την Τετάρτη, ότι το περιοδικό θα δημοσιεύσει μια δεκαεφτασέλιδη σύζευξη (crossover) του Fairy Tail (Hiro Mashima) και του The Seven Deadly Sins (Nakaba Suzuki) στο συνδυαστικό τέταρτο και πέμπτο τεύχος του, το οποίο είναι προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει στην Ιαπωνία στις 25 του Δεκέμβρη. Το περιοδικό θα “φιλοξενεί” χαρακτήρες και των δύο manga σειρών στο μπροστινό εξώφυλλο. Το τεύχος θα περιέχει εικόνες του Fairy Tail ζωγραφισμένες από τον Mashima , καθώς και του The Seven Deadly Sins από τον Suzuki . Τέλος, θα δίνει δώρο ένα ημερολόγιο, που θα περιέχει εικόνες και των δύο manga σειρών.

Δεν θα μείνουν όμως μόνο σ’αυτό ! Η Kodansha θα δημοσιεύσει και τον τόμο 41 του Fairy Tail, καθώς και τον τόμο 6 του The Seven Deadly Sins στην Ιαπωνία στις 17 Δεκέμβρη.

Ο Mashima ξεκίνησε το Fairy Tail το 2006, ενώ ο Suzuki ξεκίνησε το The Seven Deadly Sins πέρυσι. Η Kodansha Comics εκδίδει και τα δύο manga στην Βόρεια Αμερική.

 

Πηγή: Anime News Network


Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

One thought on “Είστε έτοιμοι για μια one-shot συνάντηση των Fairy Tail και The Seven Deadly Sins;