Το μυθιστόρημα DIVE!! μεταφέρεται σε anime


Στο πρόγραμμα Noitamina του Fuji TV ανακοινώθηκε πως το μυθιστόρημα DIVE!! της Eto Mori θα μεταφερθεί σε τηλεοπτική σειρά anime τον Ιούλιο.

Η Kaoru Suzuki (Pupipō!, episode director στα Hellsing TV, Battery the Animation, Inuyasha) σκηνοθετεί της σειρά στο ZERO-G. O Suzuhito Yasuda (συγγραφέας του manga Yozakura Quartet, character designer για τα Durarara!!, Is It Wrong to Try to Pick Up Girls in a Dungeon?) αναλαμβάνει το σχεδιασμό των χαρακτήρων, και η Touko Machida επιβλέπει το σενάριο (Lucky Star, Endride, Wake Up, Girls!)

dive-kv.png

Η Mori (πρωταρχική δημιουργός του Colorful, screenplay στα Black Jack OAV, Black Jack The Movie) έγραψε το τεσσάρων-τόμων μυθιστόρημα μεταξύ 2000 και 2002. Η ιστορία περιτριγυρίζεται γύρω από το Mizuki Diving Club (MDC), το οποίο βρίσκεται στα πρόθυρα κλεισίματος λόγω οικονομικών προβλημάτων. Ο νέος προπονητής του κλαμπ πείθει την θυγατρική εταιρία του κλαμπ να το κρατήσει ανοιχτό υπό έναν όρο: ένα μέλος του κλαμπ να καταφέρει να ενταχθεί στην ομάδα κολύμβησης της Ιαπωνίας για τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Ο Yuuki Kaji (Eren στο Attack on Titan) θα δώσει τη φωνή του στον πρωταγωνιστή της σειράς, Tomoki Sakai, που είναι μέλος στο κλαμπ.

 

Πηγή: Anime News Network

 

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *