Το Dragon Ball Z: Battle of Z έρχεται στην Ιαπωνία στις 23 Ιανουάριου!


dragonball-z-battle-of-z-logo

Προηγουμένως, είχαμε ανακοινώσει τον μηχανισμό και το περιεχόμενο του δημοφιλούς παιχνιδιού ξύλου βασισμένου στη ομώνυμη anime σειρά περιπέτειας και πολεμικών τεχνών του Akira Toriyama, Dragon Ball: Battle of Z! Τώρα σας παρουσιάζουμε την ημερομηνία που θα κυκλοφορήσει στην Ιαπωνία, καθώς και νέες αποκαλύψεις για το παιχνίδι αυτό!

012

Στο 47ο τεύχος του περιοδικού Shonen Jump ανακοινώνεται την Δευτέρα ότι η Namco Bandai Games θα κυκλοφορήσει το Dragon Ball Z: Battle of Z στις κονσόλες Playstation 3, XBOX 360 και PS Vita στην Ιαπωνία στις 23 Ιανουαρίου 2014! Οι οικιακές κονσόλες και η φορητή θα κοστίζουν ¥7,480 ($76) και ¥6,480 ($66), αντίστοιχα.

Το περιοδικό αποκαλύπτει τα νέα στοιχεία που έχουν ως εξής. Οι παίκτες μπορούν να δημιουργήσουν τις ομάδες τους βάσει διαφόρων συνδυασμών των χαρακτήρων, συμπεριλαμβανομένου και διάφορες εκδόσεις των ίδιων χαρακτήρων. Αυτό συμπεριλαμβάνει τις ομάδες «Ultimate Son Goku» και «Majin Corps» ή «Evolution of Android Cell».

Το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει στην Βόρεια Αμερική στις αρχές του 2014, ενώ επισημοποιήθηκε ότι θα κυκλοφορήσει στις Ευρώπη, Λατινική Αμερική και Βραζιλία. Οι οικιακές εκδόσεις θα είναι διαθέσιμες στα ράφια της Βόρειας Αμερικής, ενώ η φορητή θα είναι μόνο ψηφιακής μορφής.

Πηγή: Anime News Network

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *