Τα Disgaea 5, I Am Setsuna, Dragon Quest Heroes και Street Fighter II ανάμεσα στους αναμενόμενους τίτλους για το Nintendo Switch


Η Nintendo αποκάλυψε, κατά την διάρκεια της live-stream παρουσίασής της και στην ιστοσελίδα του Switch, την Παρασκευή, ότι ένας αριθμός βιντεοπαιχνιδιών από διάφορους παραγωγούς θα αποκτήσουν ports, για την καινούρια κονσόλα Nintendo Switch. Ανάμεσα στα παιχνίδια βρίσκονται τα:

 • Dragon Quest Heroes I(3 Μαρτίου στην Ιαπωνία)
 • Dragon Quest Heroes II (3 Μαρτίου στην Ιαπωνία)
 • Dragon Quest X
 • Sonic Mania (άνοιξη του 2017)
 • Super Bomberman R (3 Μαρτίου στην Ιαπωνία, Μάρτιο στα Αγγλικά)
 • I Am Setsuna (3 Μαρτίου στην Ιαπωνία, Μάρτιο στα Αγγλικά)
 • Disgaea 5 Complete (3 Μαρτίου στην Ιαπωνία, Μάρτιο στα Αγγλικά)
 • Ultra Street Fighter II: The Final Challengers (αναμένεται να ανακοινωθεί ημερομηνία)
 • Dragon Ball Xenoverse 2 (προσωρινός τίτλος, αναμένεται να ανακοινωθεί ημερομηνία)
 • Nobunaga’s Ambition: Sphere of Influence with Power Up Kit (3 Μαρτίου στην Ιαπωνία)
 • Romance of the Three Kingdoms XIII with Power Up Kit (Μάρτιο στην Ιαπωνία)

 Dragon Quest Heroes I and II

Το Dragon Quest Heroes: The World Tree’s Woe and the Blight Below κυκλοφόρησε από την Square Enix στην Ιαπωνία τον Φεβρουάριο του 2015 για τα PS3 και PS4. Έπειτα τον Οκτώβριο το παιχνίδι κυκλοφόρησε και στην Βόρεια Αμερική. Το δεύτερο παιχνίδι κυκλοφόρησε στην Ιαπωνία τον περασμένο Μάιο.

Sonic Mania

Από την άλλη, η Sega με τους Christian Whitehead, Headcannon και την PagodaWest Games ετοιμάζουν το Sonic Mania. Η “2D περιπέτεια υψηλής ταχύτητας” θα περιλαμβάνει καινούριες ζώνες και εκ νέου επεξεργασμένα τα κλασικά επίπεδα. Οι παίχτες θα έχουν την δυνατότητα να πάρουν τον έλεγχο των Sonic, Tails ή Knuckles. Το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει επίσης και για τις κονσόλες PS4, Xbox One και για υπολογιστές την άνοιξη, καθώς ο τίτλος γιορτάζει την 25η του επέτειο.

Super Bomberman R

Το παιχνίδι θα βασίζεται στο Super Bomberman για το SNES και περιλαμβάνει καινούρια γραφικά, αρχηγούς και επιλογή παιχνιδιού για 8 άτομα.

I Am Setsuna

Στην Ιαπωνία, το I Am Setsuna, κυκλοφόρησε τον προηγούμενο Φλεβάρη για το PlayStation 4 και για το PlayStation Vita, ενώ τον Ιούλιο κυκλοφόρησε για το PS4 και για υπολογιστές στην Δύση.

Disgaea 5 Complete

Το Disgaea 5 Complete συμπεριλαμβάνει όλα τα DLC από την έκδοσή του για το PlayStation 4. Το πρωτότυπο παιχνίδι κυκλοφόρησε τον Μάρτη του 2015 στην Ιαπωνία και τον Οκτώβρη του 2015 στη δύση.

Η επίσημη ιστοσελίδα για το Switch περιλαμβάνει επίσης μία εικόνα με logos για τους επερχόμενους τίτλους και franchises: Την σειρά Tales of, το Taiko Drum Master, “Project Sonic 2017“, A Story of Seasons (Bokujō Monogatari), Derby Stallion, BlazBlue και Arcade Archives. Στην λίστα επίσης συμπεριλαμβάνεται το Dragon Quest XI. Ωστόσο η Nintendo δεν έχει προβεί σε κάποια ανακοίνωση για κυκλοφορία του τίτλου στην Δύση.

Logos

Πηγή: Anime News Network

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *