Συνέντευξη με το Δημήτρη Μυλωνά (Digimon, Avatar, Ταινίες Dragonball Z και Dragonball GT)

Όταν στα μέσα του Απριλίου του 2013 μάθαμε ότι ο Δημήτρης Μυλωνάς θα βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη για μια παράσταση, απλά έπρεπε να τον συναντήσουμε και να του πάρουμε συνέντευξη! Πρόκειται για μία από τις πιο ιδιαίτερες φωνές της ελληνικής μεταγλώττισης, καθώς έχει την ικανότητα να αλλάζει τη φωνή του. Έτσι κατάφερε και πήρε πολλούς και διαφορετικούς ρόλους, από τους οποίους δύσκολα μπορούμε να ξεχωρίσουμε.

Σαν anime fans τον γνωρίσαμε πρώτη φορά μέσα από τη σειρά Digimon, όπου πρωταγωνίστησε ως Matt, καθώς επίσης και ως κακό Digimon, κάνοντας πολλούς από τους εχθρούς των εκλεκτών παιδιών. Έμεινε στο franchise των Digimon έως και την 4η σεζόν (μέχρι εδώ τα είδαμε στην Ελλάδα), παίρνοντας και πάλι πρωταγωνιστικούς ρόλους όπως αυτός του Davis (Daisuke) στο Digimon Adventure 02.

Συνεχίζει ακόμα και σήμερα να συμμετέχει ενεργά στο χώρο της μεταγλώττισης, με πιο πρόσφατο anime ρόλο τον Vegeta και τον Trunks στις ταινίες του Dragonball Z και στο Dragonball GT! Ξέρετε σίγουρα πόσο αγαπώ το franschise του Dragonball και πραγματικά ενθουσιάστηκα όταν είδα πως βρίσκεται στο cast! Και η ερμηνεία του ως Vegeta ξεχώρισε!

Για την εμπειρία του ως Vegeta, για τη συμμετοχή του στα Digimon, για τη φιλοσοφία της σειράς και για την εμπειρία του στο χώρο της μεταγλώττισης, ο Δημήτρης Μυλωνάς μίλησε στο AnimeCast και εμείς σας παραχωρούμε τη συνέντευξη του στο AnimeCast Channel!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *