Το project Dance With Devils μεταφέρεται σε manga νωρίτερα από το anime.

unnamedTo τεύχος Σεπτεμβρίου του περιοδικού G Fantasy της Square Enix ανακοίνωσε την Τρίτη ότι ο/η mangaka Samako Natsu θα λανσάρει στο επόμενο τεύχος του περιοδικού στις 18 Σεπτεμβρίου ένα manga για το project Dance with Devils. Το manga θα έχει τίτλο Dance with Devils -Blight-.

 

Το περιοδικό επισημαίνει ότι το manga θα αφηγηθεί μια αυθεντική ιστορία, διαφορετική από αυτή του επερχόμενου anime. H σεναριογράφος Rika Nakase (Rocket Girls, Junjou Romantica) θα επιμεληθεί τη σύνθεση της ιστορίας, ενώ ο Hirotaka Maeda της game developer Rejet ήταν αυτός που δημιούργησε τα αυθεντικά σχέδια των χαρακτήρων.

 

 

Η επίσημη ιστοσελίδα του anime πρόβαλλε ήδη ένα προωθητικό βίντεο για το anime.

 

 

To anime θα κάνει πρεμιέρα τον Οκτώβρη. To project ανακοινώθηκε το Φεβρουάριο σε συνεργασίας της game developer Rejet, το στούντιο μουσικής παραγωγής Elements Garden, και την εταιρεία μουσικής παραγωγής Avex.

 

Η ιστορία κινείται γύρω από την Ritsuka Tachibana, μια δευτεροετή μαθήτρια λυκείου που πηγαίνει στην ακαδημία Shiko στην πόλη Shiko. Περνούσε ευχάριστα τη σχολική ζωή της ζώντας μαζί με τη μητέρα της Maria, μέχρι τη μέρα που αυτή η ισορροπία γκρεμίστηκε. Το anime είναι η ιστορία της Ritsuka που αγαπιέται και ελκύεται από δαίμονες.

 

Το cast των voice actors για το anime περιλαμβάνει:

 

 

5.png

 

Τη Himika Akaneya ως τη δεκαεξάχρονη δευτεροετή μαθήτρια λυκείου Ritsuka Tachibana. Είναι μια εντελώς φυσιολογική κοπέλα που ζει με τη μητέρα της.

dwd_2

 

Το Sōma Saitō (Mysterious Joker, Haikyu!!) ως Rem Kaginuki, ένα νεαρό άντρα που είναι πρόεδρος της ακαδημίας Shikō αλλά, στην πραγματικότητα, δαίμονας. Είναι εργατικός όμως ήρεμος χαρακτήρας.

dwd_3

 

Το Wataru Hatano (Hamatora, Yumeria) ως Lind Tachibana, τριτοετή μαθητή και μεγαλύτερο αδερφό της ηρωίδας Rikka. Είναι εξορκιστής που κυνηγά δαίμονες με ήρεμη και στωική προσωπικότητα.

dwd_4

 

Το Takashi Kondo (Black Cat, Pretty Rhythm Aurora Dream) ως Urie Sogami, δαίμονα και αντιπρόεδρο της ακαδημίας Shikō. Είναι ένας ελίτ ονειρεμένος δαίμονας, γνωστός σε ολόκληρο το κόσμο των δαιμόνων, και ιδιαίτερα δημοφιλής με τις κοπέλες.

dwd_5

 

Το Subaru Kimura (Penguindrum, Doraemon) ως Mage Nanashiro, ένας δαίμονα και γραμματέα στο σχολικό συμβούλιο της ακαδημίας Shikō. Εγωκεντρικός χαρακτήρας και με μεγάλη αυτοπεποίθηση, ζει τη ζωή του παρορμητικά.

dwd_6

 

Το Daisuke Hirakawa (Blue Spring Ride, Hiiro no Kakera – The Tamayori Princess Saga) ως Shiki Natsumezaka, έναν έκπτωτο άγγελο και ταμία του σχολικού συμβουλίου της ακαδημίας Shikō. Είναι περίεργος ακόμη και εντός της ακαδημίας και συνεχώς απόμακρος.

 

H Ai Yoshimura (My Teen Romantic Comedy SNAFU, Blue Spring Ride) σκηνοθετεί τη σειρά στο Brains Base (Natsume’s Book of Friends, One Week Friends). Η Tomoko Konparu (Uta no Prince-sama – Maji Love 1000%,Blue Spring Ride) είναι υπεύθυνη για το σενάριο της σειράς που βασίζεται στο αυθεντικό concept του Daisuke Iwasaki της Rejet και την αυθεντική ιστορία του/της Grimoire Henshūshitsu. Το Elements Garden συνθέτει τη μουσική, ενώ ο Junpei Fujita του Elements Garden και η DIVE II Entertainment επιμελούνται την παραγωγή της μουσικής. Ο Hirotaka Maeda της Rejet δημιούργησε τα αυθεντικά σχέδια των χαρακτήρων τα οποία η Yuka Takashina θα μεταφέρει σε anime.

Ο Wataru Hatano ερμηνεύει το τραγούδι έναρξης “Kakusei no Air” ενώ οι Pentacle★ μια ομάδα που αποτελείται από τους κύριους voice actors Sōma Saitō, Wataru Hatano, Takashi Kondo, Subaru Kimura, και Daisuke Hirakawa ερμηνεύει το τραγούδι των τίτλων “Mademo★iselle“.

 

πηγή: Anime News Network

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *