Το manga Dame na Watashi ni Koi Shite Kudasai μεταφέρεται σε Live-Action τηλεοπτική σειρά


dame-na-watashiΤο τεύχος Δεκεμβρίου του περιοδικού Monthly YOU της Shueisha αποκαλύπτει το Σάββατο ότι η ρομαντική κωμική σειρά manga της Aya Nakahara (Lovely Complex), Dame na Watashi ni Koishite Kudasai (Please Love the Useless Me) μεταφέρεται σε live-action τηλεοπτική σειρά. Το Monthly YOU θα ανακοινώσει περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την τηλεοπτική σειρά στο επόμενο τεύχος.

Το manga περιστρέφεται γύρω από μια άνεργη γυναίκα ονόματι Michiko Shibata που είναι κοντά στα 30. Η Michiko έχει μόλις χωρίσει με ένα νεότερο αγόρι τον οποίο συντηρούσε οικονομικά μέχρι που εξάντλησε τις οικονομίες της. Η εταιρία της επίσης πρόσφατα χρεοκοπεί και η αναζήτηση εργασίας της δεν πηγαίνει και πολύ καλά. Η Michiko τότε έχει μια τυχαία συνάντηση με τον Ayumu Kurosawa, έναν προηγούμενο εργοδότη που αντιπαθούσε. Ο Ayumu προσφέρεται να αφήσει την Michiko να δουλέψει σε ένα καφέ που τώρα του ανήκει.

Η Nakahara λάνσαρε το manga στο Monthly YOU τον Απρίλιο του 2013. Η Shueisha δημοσίευσε τον έβδομο συλλεκτικό τόμο του manga στις 25 Αυγούστου, και θα εκτυπώσει τον όγδοο στις 25 Δεκεμβρίου.

Πηγή: Anime News Network

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *