Νέα season για το D.Gray-man το 2016 με νέο cast


Η Shueisha αποκάλυψε το Σάββατο στο Jump Festa event στην Chiba πως το manga της Katsura Hoshino, D.Gray-man, θα έχει μια νέα τηλεοπτική anime μεταφορά που θα κάνει πρεμιέρα το 2016. Η Shueisha επίσης λάνσαρε μια ιστοσελίδα για τη νέα σειρά, η οποία μεταδίδει ένα προωθητικό βίντεο.

 

 

Στην ιστοσελίδα αναφέρεται πως ο Ayumu Murase (ο Shōyō Hinata του Haikyu!!, ο Shinkurō Kichijōji του Mahouka Koukou no Rettousei) θα υποδυθεί τον Allen Walker και ο Shinnosuke Tachibana (ο Tomoe του Kamisama Kiss, ο Peroroncino του Overlord) τον Howard Link. Η Sanae Kobayashi είχε υποδυθεί τον Allen στην προηγούμενη σειρά, και ο Daisuke Kishio τον Howard.

Επίσης, η ιστοσελίδα και ο επίσημος λογαριασμός της σειράς στο Twitter προωθεί ένα key visual. Στο tagline διαβάζουμε, “Θέλω να ζήσω. Ακόμη κι αν σε καταστρέψω.”

 

d-gray-man-kv

 

Το anime θα έχει προγραμματισμένη εμφάνιση στη σκηνή του Anime Japan 2016 event στο Τόκιο τον Μάρτιο.

Η πρώτη σειρά των 103 επεισοδίων προβλήθηκε από το 2006 έως το 2008.

Το manga της Hoshino είναι τοποθετημένο σε μια εναλλακτική, φανταστική εκδοχή των αρχών του 20ου αιώνα και περιστρέφεται γύρω από τον Allen Walker, ένα νεαρό άντρα που γίνεται εξορκιστής για την ομάδα Black Order. Η ομάδα αυτή προσπαθεί να προστατέψει την ανθρωπότητα από τo διαβολικό Millennium Earl.

Η Hoshino αρχικά λάνσαρε το manga στο περιοδικό Weekly Shonen Jump το 2004, όμως αυτό σταμάτησε πολλές φορές λόγω της αδύναμης υγείας της συγγραφέως. Η σειρά συνέχισε μετά στο περιοδικό Jump Square το 2009. Η τελευταία διακοπή του manga συνεχίστηκε μέχρι το 2013, αλλά το manga ξαναδημοσιεύτηκε στο καινούργιο περιοδικό Jump Square Crown, όταν αυτό κυκλοφόρησε στις 17 Ιουλίου της ίδιας χρονιάς. H Shueisha δημοσίευσε τον 24ο τόμο το Νοέμβριο του 2013, και το manga έχει πουλήσει συνολικά περισσότερα από 22.5 εκατομμύρια αντίτυπα.

 

Πηγή: Anime News Network

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *