Συνελήφθη φωτογράφος στην Ιαπωνία για κατοχή παιδικού πορνογραφικού υλικού


Το τμήμα προστασίας της παιδικής ηλικίας του Hyogo σε συνεργασία με το αστυνομικό τμήμα της Nishinomiya, συνέλαβαν την προηγούμενη Δευτέρα, έναν φωτογράφο που ασχολείται με cosplay, ως ύποπτο για παραβίαση των διατάξεων περί πορνογραφίας και μαστροπείας ανηλίκων με ειδικότερο τρόπο τέλεσης την παραγωγή τέτοιου υλικού. Ο 50χρονος Tatsuji Mizoguchi εργάζεται ως CEO σε μια εταιρίας διαφήμισης anime στην Kizugawa του Kyoto.

Τα πραγματικά περιστατικά υποστηρίζεται ότι έχουν ως εξής:

Στις 18 Μαΐου, ο κατηγορούμενος χρησιμοποίησε την φωτογραφική του μηχανή για να τραβήξει τρεις “απρεπείς” φωτογραφίες ενός 17χρονου κοριτσιού σε ένα ξενοδοχείο στην Ikeda, Osaka. Επίσης κατηγορείται ότι είχε “τραβήξει” άλλες 520 φωτογραφίες και 11 βίντεο με ακατάλληλο περιεχόμενο. Σύμφωνα με τους υπαλλήλους που ερευνούν την υπόθεση, ο Mizoguchi αρνείται κάθε κατηγορία. “Πίστευα ότι ήταν άνω των 18. Δεν θέλω να μιλήσω γι’αυτό.“, ενώ τόνισε ότι έκανε φωτογράφηση για cosplay και διατηρούσε studio για τον ίδιο λόγο.

Σύμφωνα με τις αρχές, το 17χρονο κορίτσι ήταν fan του cosplay και γνώρισε τον Mizoguchi σε ένα forum αφιερωμένο σ’αυτό. Αυτή και οι γονείς της ήρθαν σε επαφή με την αστυνομία στις αρχές Ιουνίου.

Πηγή: Anime News Network

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *