Το 2ο promo βίντεο του anime Clockwork Planet


Η επίσημη ιστοσελίδα του TBS ανέβασε το δεύτερο promo βίντεο για την τηλεοπτική προσαρμογή των μυθιστορημάτων των Yuu Kamiya και Tsubaki Himana, Clockwork Planet. Στο βίντεο ακούμε το opening theme της σειράς από τις fripSide “clockwork planet.”

Η σειρά θα κάνει πρεμιέρα στις 6 Απριλίου.

Το καστ αποτελείται από τους:

  • Yoshino Nanjō ως Naoto Miura
  • Ai Kakuma ως RyuZU
  • Saori Ōnishi ως Marie Bell Breguet
  • Kenichirou Matsuda ως Vainney Halter
  • Sayaka Senbongi ως AnchoR

Ο Tsuyoshi Nagasawa (MM!, Nyaruko: Crawling with Love!) σκηνοθετεί το anime στο στούντιο XEBEC. Ο Kenji Sugihara (Shiki, Oreca Battle) διαχειρίζεται την σύνθεσή του, ενώ ο Shuichi Shimamura (Nodame Cantabile, Chaos;HEAd) σχεδιάζει τους χαρακτήρες και ο Kenji Teraoka (Mobile Suit Gundam 00, Mobile Suit Gundam: Iron-Blooded Orphans, Code Geass: Lelouch of the Rebellion) είναι ο μηχανικός σχεδιαστής. Οι Shu Kanematsu, Hanae Nakamura, Kaori Nakano και Satoshi Hōno συνθέτουν τη μουσική. Οι fripSide (A Certain Scientific Railgun, Black Bullet) ερμηνεύουν το opening theme song, και το μουσικό ντουέτο After the Rain ερμηνεύει το ending theme song “Anticlockwise.”

clockwork-planet

Υπόθεση:

Ο Naoto είναι ένας ευφυής, ερασιτέχνης εφευρέτης που παράτησε το σχολείο, που ζει σ’ έναν κόσμο τόσο κατεστραμμένο, που έχει μετατραπεί σε μια τεράστια μηχανή. Κι όταν ένα κουτί που περιέχει ένα θηλυκό ρομπότ καταλήγει στο σπίτι του, είναι το σημάδι μιας αλλαγής που θα συγκλονίσει ολόκληρο τον πλανήτη και θα δώσει την ευκαιρία στον Naoto να γίνει ήρωας.

Ο Kamiya έχει γράψει επίσης για τη γνωστή σειρά light novel No Game, No Life αλλά και εικονογράφησε το επίσης light novel A Dark Rabbit Has Seven Lives.

 

Πηγή: Anime News Network

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *