Το 1ο promo video του anime Blend S

Η επίσημη ιστοσελίδα της τηλεοπτικής μεταφοράς του four-panel manga Blend S (Miyuki Nakayama) σε anime, άρχισε να προβάλει το πρώτο του promotional video την Κυριακή. Το video αποκαλύπτει τους βασικούς συντελεστές της παραγωγής.

Στο anime πρωταγωνιστούν:

Η Azumi Waki ως Maika Sakuranomiya. Επειδή συνήθως έχει ένα δυσάρεστο βλέμμα, ανησυχούσε ότι δεν είχε περάσει τη συνέντευξη, αλλά ο μαγαζάτορας την προσέλαβε για να δουλέψει στο Stile. Όνειρό της είναι να σπουδάσει στο εξωτερικό μια μέρα, Είναι η σερβιτόρα “Do S” (εξαιρετικά σαδίστρια).

 

Η Akari Kitō ως Kaho Hinata. Μια ξανθιά, δημοφιλής μαθήτρια λυκείου, υπάλληλος στο Stile με κοτσιδάκια. Στην πραγματικότητα, της αρέσουν πολύ τα βιντεοπαιχνίδια και είναι πάντα άφραγκη. Είναι η tsundere σερβιτόρα.

 

Η Anzu Haruno ως Mafuyu Hoshikawa. Φαίνεται μικρή, αλλά είναι στην πραγματικότητα φοιτήτρια πανεπιστημίου. Είναι συνήθως πολύ ψύχραιμη, αλλά στη δουλειά γίνεται μια λαμπερή “μικρή αδελφή”. Λατρεύει τα παιδικά anime. Είναι η σερβιτόρα “μικρή αδελφή”.

 

Ο Ryouji Masuyama (σκηνοθέτης Gurren Lagann Parallel Works’ “Drill the Heavens with Your XXX!!!”, σκηνοθέτης επεισοδίου The IDOLM@STER) σκηνοθετεί το anime στα στούντιο A-1 Pictures. Ο Go Zappa (Koihime Musō, NAKAIMO – My Little Sister Is Among Them!, Chronicles of the Going Home Club) αναλαμβάνει το σενάριο. Ο Yousuke Okuda (Is the order a rabbit?) σχεδιάζει τους χαρακτήρες και ο Tomoki Kikuya (Squid Girl, Eromanga Sensei) συνθέτει τη μουσική.

Το anime θα κάνει πρεμιέρα τον Οκτώβρη.

Η υπόθεση του manga ακολουθεί ένα κορίτσι που ονομάζεται Maika, που βρίσκει δουλειά σ’ ένα καφέ όπου όλες οι σερβιτόρες υιοθετούν συγκεκριμένα χαρακτηριστικά- όπως “tsundere” ή “μικρή αδελφή” — για να εξυπηρετούν τους πελάτες. Ο μαγαζάτορας ζητά από την Maika να είναι η “Do S” (εξαιρετικά σαδίστρια ) σερβιτόρα, οπότε θα πρέπει να υιοθετήσει μια δυναμική και επιθετική συμπεριφορά.

 

Πηγή: Anime News Network

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *