Το anime Beatless αποκαλύπτει τους συντελεστές του στο promo video


Η επίσημη ιστοσελίδα του anime που εμπνεύστηκε από το μυθιστόρημα Beatless των Satoshi Hase και redjuice άρχισε να προβάλλει το πρώτο διαφημιστικό του βίντεο, όπου αποκαλύπτει τους συντελεστές του.

Στο ίδιο βίντεο αποκαλύφθηκε επίσης και αυτό το γραφικό.

Στο anime πρωταγωνιστούν οι:

  • Nao Tōyama ως Lacia
  • Misako Tomioka ως Kouka
  • Hiromi Igarashi ως Snowdrop
  • Shino Shimoji ως Saturnus
  • Sora Amamiya ως Methode

O Seiji Mizushima (Fullmetal Alchemist, Expelled from Paradise, Concrete Revolutio) σκηνοθετεί το anime στο στούντιο diomedea. Οι Tatsuya Takahashi (The IDOLM@STER Cinderella Girls, Rewrite, Eromanga Sensei) και Go Zappa (Koihime Musō, A Bridge to the Starry Skies, Blend S) είναι υπεύθυνοι για την σύνθεση της σειράς. Η Hiroko Yaguchi (Un-Go, Aikatsu!) σχεδιάζει τους χαρακτήρες βασισμένη στα αυθεντικά σχέδια του redjuice. Οι NARASAKI και kz (Livetune) συνθέτουν τη μουσική.

Οι GARNiDELiA ερμηνεύουν το opening theme song “Error,” και οι ClariS ερμηνεύουν το ending theme song “PRIMALove.”

Η υπόθεση έχει ως εξής:

Με την εισαγωγή της υπερσύγχρονης τεχνητής νοημοσύνης που ξεπερνά την ανθρώπινη ευφυΐα, όντα που η ανθρωπότητα δεν έχει ακόμη κατανοήσει απόλυτα, φτιαγμένα από υλικά που ξεπερνούν την ανθρώπινη τεχνολογία αρχίσουν να εμφανίζονται. Η Lacia, εξοπλισμένη με μια μαύρη συσκευή σε σχήμα φέρετρου, είναι μια από αυτά τα όντα. Όπως στα κλασσικά ρομάντζα,  ο δεκαεπτάχρονος Arato Endo συναντά την τεχνητή Lacia. Για ποιόν λόγο δημιουργήθηκαν αυτά τα όντα; Μέσα σε όλα τα ερωτήματα που αφορούν την συμβίωση με τα τεχνητά όντα, ένα δεκαεπτάχρονο αγόρι παίρνει μια απόφαση…

 

 

Πηγή: Anime News Network

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *