Περισσότερη “Επίθεση στους Τιτάνες” 3DS με Screenshots!!! 1


l_5239b04417c94

Όσο οι λάτρεις του Shingeki no Kyojin ή αν προτιμάτε Attack on Titan( Επίθεση στους Τιτάνες) πληθύνονται και οι ήδη υπάρχοντες μένουν ευλαβικά πιστοί, η σειρά τους ανταμείβει αυτήν την φορά με το πολυαναμενόμενο παιχνίδι για το 3DS της Nintendo.  Για όλους εσάς λοιπόν, που περιμένετε να βουτήξετε το δάχτυλο στο βάζο με το γλυκό, το περιοδικό  Enterbrain’s Famitsu πόσταρε screenshots και περισσότερες λεπτομέρειες για το παιχνίδι δράσης Attack on Titan την Τρίτη. Στο Shingeki no Kyojin~ Jinrui Saigo no Tsubasa ( Attack on Titan: Humanity’s Last Wings ή Επίθεση στους Τιτάνες: Τα Τελευταία Φτερά της Ανθρωπότητας), ο παίχτης θα έχει την δυνατότητα να ελέγχει τους Eren, Mikasa, Armin και άλλα μέλη του Σώματος Αναγνώρισης  καθώς αντικρούονται στις επιθέσεις των Τιτάνων.  Οι χαρακτήρες χρησιμοποιούν τον χαρακτηριστικό εξοπλισμό 3D ελιγμού της ιστορίας για δράση μεγάλης ταχύτητας.

 

Σε κάθε αποστολή, οι σύμμαχοι που πολεμούν στο πλάι του παίχτη θα ελέγχονται από την κονσόλα. Αν οι σύμμαχοι φυλακιστούν, ο παίχτης μπορεί να τους σώσει κόβοντας τα χέρια του εκάστοτε Τιτάνα πριν τους φάει. Φυσικά, αν οι χαρακτήρες φαγωθούν από τους Τιτάνες, ο παίχτης αποτυγχάνει την ολοκλήρωση της αποστολής και χάνει.

l_5239b04480c2b

Στο story mode (μοτίβο ιστορίας), ο παίχτης μπορεί να ζήσει την εμπειρία της πλοκής του manga και του anime. Στην αρχή του μοτίβου, ο παίχτης μπορεί να πάρει μόνο τον ρόλο του Eren, αλλά όσο το παιχνίδι προχωράει θα μπορεί να επιλέξει την Mikasa και τον Armin. To Famitsu μας σιγοψήνει αφήνοντας να εννοηθεί ότι ο Levi και άλλοι χαρακτήρες μπορεί να είναι επίσης διαθέσιμοι.

 

Μέχρι τέσσερεις παίχτες μπορούν να συνεργαστούν στο multiplayer mode (μοτίβο για πολλούς παίχτες). Θα μπορούν επίσης να φτιάξουν, να προσαρμόσουν και να εκπαιδεύσουν τους δικούς τους χαρακτήρες σε αυτό το μοτίβο.

 

H Spike Chunsoft θα κυκλοφορήσει το παιχνίδι στην Ιαπωνία στις 5 Δεκέμβρη για 6,090 γιεν (περίπου 45 ευρώ). Το Famitsu ανέβασε επιπλέον screenshots στο διαδίκτυο.

l_5239b044cb76f

Πηγή: Anime News Network


Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

One thought on “Περισσότερη “Επίθεση στους Τιτάνες” 3DS με Screenshots!!!