Υπέροχες και πρωτότυπες δημιουργίες των anime fan

Όπως όλοι γνωρίζουμε, αγαπητοί μου φίλοι, τα anime μας επιτρέπουν να ανοίξουμε τις πόρτες της φαντασίας μας και να δημιουργήσουμε υπέροχα πράγματα. Όλοι έχουμε δει μια στο τόσο μια υπέροχη anime ζωγραφιά που απλά λατρέψαμε, είτε επειδή έχει καταπληκτικές λεπτομέρειες είτε επειδή απεικονίζει τον χαρακτήρα που αγαπάμε. Φυσικά, υπάρχουν και οι δημιουργίες που δεν έχουν κάνει ακόμα την εμφάνιση τους σε εμάς επειδή μπορεί κάποιος να ντρέπεται ή να φοβάται να τις μοιραστεί με τον κόσμο… Αλλά αυτό είναι ένα εντελώς άλλο θέμα!!

Σήμερα θα ήθελα να σας δείξω μερικές από τις αγαπημένες μου δημιουργίες, τις οποίες τις δημιούργησαν οι anime fan που υπάρχουν έξω σε όλο τον κόσμο. Α, και όταν λέμε δημιουργίες, μην σκέφτεστε μόνο ζωγραφιές  και τέτοια. Υπάρχουν πολλές άλλες εκπληκτικές επινοήσεις  που μπορεί να μην τις περιμένατε.

Αρκετά σας κούρασα όμως, καιρός να “γλυκάνω” λίγο το μάτι σας.

 

FDSC_9138e

Μιας και μιλάμε για γλυκά, τι λέτε για αυτή την νοστιμότατη Attack on Titan τούρτα; Η τούρτα αυτή κρατάει το logo των Survey Corps, ίσως της πιο αγαπημένης ομάδας στο συγκεκριμένο anime. Φανταστείτε τη κούραση θα τράβηξε ο δημιουργός αυτού του αριστουργήματος!! Βλέπουμε όμως ότι το αποτέλεσμα είναι ικανοποιητικό και με το παραπάνω.

Ξέρω ότι είναι δύσκολο αλλά, κρατήστε μου ένα κομμάτι!

 

 

 

 

 

 

1687516380_1368826708

Συνεχίζουμε με μια ακόμα Attack on Titan δημιουργία. Αυτή τη φορά βλέπουμε το πρόσωπο του Κολοσσιαίου Τιτάνα φτιαγμένο από διάφορα υλικά φαγητού. Είμαι σίγουρος πως ο δημιουργός του θα ήτανε σε δίλημμα για το αν θα το φάει ή όχι στο τέλος. Πέρα από αυτό, βλέπουμε ότι η συγκεκριμένη δημιουργία χρειάζεται μεγάλη φαντασία και φυσικά μελέτη πάνω στο anime ώστε να αποδοθούν οι λεπτομέρειες. Μια υπέροχη και νοστιμότατη δημιουργία.

Με τόσα φαγητά, μας άνοιξε η όρεξη.

 

 

 

 

 

 

 

 

1400545_449869608457139_492813339_o

Μιας και στο εξωτερικό είχανε Halloween πριν από λίγο καιρό, αποφάσισα να μοιραστώ αυτή την έξυπνη ιδέα για σχέδιο πάνω σε…κολοκύθα. Καλά βλέπετε φίλοι μου, αυτοί οι άνθρωποι δημιούργησαν μια υπέροχη κολοκύθα με το logo των Survey Corps. Βλέπουμε την λεπτομέρεια σκαλισμένη επάνω της , και φυσικά ο φωτισμός της είναι απλά μαγικός. Αν περνούσα από αυτό το σπίτι για trick or treat σίγουρα θα ζητούσα μια ίδια κολοκύθα για το δικό μου σπίτι.

 

 

 

 

 

 

 

1397487_188544941331004_47506032_o

Θα ήθελα να σας δείξω τώρα κάτι διαφορετικό από το φαγητό. Στην εικόνα δίπλα βλέπετε ένα γλυκό και αθώο κοριτσάκι εν ονόματι Luchia Nanami από το Pichi Pichi Pitch. Επέλεξα να σας δείξω αυτή την εικόνα διότι μπορούμε όλοι να παρατηρήσουμε τις υπέροχες λεπτομέρειες που υπάρχουν στο συγκεκριμένο σχέδιο. Η σκιαγράφηση είναι πολύ όμορφη και προσεκτική. Φαίνεται πως ο δημιουργός του πρέπει να το δούλευε αρκετό καιρό για να βγάλει ένα τόσο ωραίο αποτέλεσμα.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

1017502_320401831432305_1486453940_n

Για το τέλος σας κράτησα μια δημιουργία βασισμένη στο γνωστό manga και anime, Naruto. Μια εικόνα λένε πως είναι χίλιες λέξεις. Αν κρίνουμε με βάση αυτή την εικόνα, θα συμφωνήσω. Βλέπουμε στα 4 σκέλη της εικόνας έντονα συναισθήματα από όλους τους χαρακτήρες. Η χαρά είναι φυσικά το συναίσθημα που κυριαρχεί, και για αυτό είναι υπεύθυνος ο δημιουργός της. Έχει απεικονίσει και σχεδιάσει τον κάθε χαρακτήρα  με τέτοιο τρόπο ώστε μπορείς απλά να καταλάβεις τι σκέφτονται εκείνη την στιγμή. Περιττό να πω, πως για άλλη μια φορά, η σκιαγράφηση έχει γίνει καταπληκτικά.

 

 

 

 

 

 

 

Αυτά είχα να μοιραστώ μαζί σας προς το παρόν αγαπητοί μου φίλοι. Ελπίζω να σας άρεσαν όλα και να πήρατε ιδέες για δικές σας δημιουργίες, τις οποίες ανυπομονώ να δω.

Για περισσότερες δημιουργίες επισκεφτείτε τις εξής σελίδεςGoogleShingeki no KyojinAnimeFanart

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *