2ο προωθητικό βίντεο για το anime Armed Girl’s Machiavellism


Η επίσημη ιστοσελίδα για το τηλεοπτικό anime βασισμένο στο manga των Karuna Kanzaki και Yūya Kurokami, Armed Girl’s Machiavellism (Busō Shōjo Machiavellism), ξεκίνησε να προβάλλει την Πέμπτη το δεύτερο προωθητικό βίντεο της σειράς. Το βίντεο παρουσιάζει το βασικό cast.

 

Το anime θα κάνει πρεμιέρα στο AT-X στις 5 Απριλίου, και έπειτα θα προβληθεί στα κανάλια Tokyo MX, TV Aichi, KBS Kyoto, Sun TV, TVQ Kyushu Broadcasting, και BS11. Η σειρά θα προβληθεί επίσης στην Ιαπωνία στο d Anime Store.

machiΣτη σειρά πρωταγωνιστούν οι:

Tasuku Hatanaka ως Fudō Nomura
Yūki Takada ως Rin Onigawara
Sayaka Kitahara ως Mary Kikakujō
Nozomi Nishida ως Satori Tamaba
Rina Hidaka ως Warabi Hanasaka
Natsumi Hioka ως Tsukuyo Inaba
Eriko Matsui ως Kirukiru Amō
Miku Itō ως Nono Mozunono
Akane Kohinata ως Chōka U Baragasaki
Miharu Hanai ως Sassa Kurasaki
Shiori Mutō ως Ui Migii
Miharu Sawada ως Tsunemi Tōko
Yuki Yamada ως Kinue Tanukihara
Natsumi Yamada ως Nico Saruwatari
Saki Fujita ως Kyōbō
Tetsuharu Ohta ως Kusuo Masukodera

Ο Hideki Tachibana (BlazBlue Alter Memory, Dragon Crisis!, H2O ~Footprints in the Sand~) σκηνοθετεί το anime στο στούντιο SILVER LINK (Ange Vierge, Dusk maiden of Amnesia). Ο Kento Shimoyama (Bleach, Naruto Spin-Off: Rock Lee & His Ninja Pals, Servant × Service) επιθεωρεί το σενάριο της σειράς και η Shouko Takimoto (BONJOUR Sweet Love Patisserie, Chaos Dragon, Senran Kagura: Estival Versus – Festival Eve Full of Swimsuits) σχεδιάζει τους χαρακτήρες. Ο Hiromi Mizutani (Hell Girl, Non Non Biyori, Toriko) της Team-MAX συνθέτει τη μουσική στο Nippon Columbia.

Η Miku Itō ερμηνεύει το εναρκτήριο θεματικό τραγούδι “Shocking Blue“. Πέντε από τα μέλη του cast (Yūki Takada της Rin, Sayaka Kitahara της Mary, Nozomi Nishida της Satori, Rina Hidaka της Warabi, Natsumi Hioka της Tsukuyo) ερμηνεύουν το θεματικό τραγούδι των τίτλων, “Decide“, κάτω από το όνομα “Tenka Goken” (Five Ruling Swords).

Η ιστορία “school rebellion battle action” ακολουθεί τον Fudō Nomura, που μεταφέρεται σε ένα σχολείο όπου τα κορίτσια κουβαλούν όπλα για να κυριαρχούν τα αγόρια. Λίγο μετά την μετεγγραφή του γίνεται στόχος της Rin Onigawara, μέλος των Five Ruling Swords που έχει την ηγεσία στο σχολείο. Προκειμένου να γίνει ελεύθερος, πρέπει να κατατροπώσει τις Five Ruling Swords.

Η Kanzaki ξεκίνησε τη σειρά βασίζοντάς την στην ιστορία του Kurokami που κυκλοφόρησε στο περιοδικό Monthly Shōnen Ace της Kadokawa τον Μάρτιο του 2014, και η Kadokawa τύπωσε τον πέμπτο συλλεκτικό τόμο στις 26 Ιουλίου. Ο έκτος τόμος θα κυκλοφορήσει στις 25 Μαρτίου.

 

πηγή: Anime News Network

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *