Το light novel Arifureta: From Commonplace to World’s Strongest Alternate-World μεταφέρετε σε σειρά anime


Η τηλεοπτική μεταφορά του μυθιστορήματος του/της Ryo ShirakomeArifureta – From Commonplace to World’s Strongest (Arifureta Shokugyō de Sekai Saikyō) πήρε το πράσινο φως και αναμένεται να κάνει πρεμιέρα την άνοιξη του 2018.

Η ιστορία της σειράς περιστρέφεται γύρω από τον δεκαεπτάχρονο Hajime Nagumo, ο οποίος είναι ένας καθημερινός otaku. Η ζωή του βασανίζεται από αϋπνίες που τον οδηγούν να κοιμάται κάθε μέρα στο σχολείο κατά την διάρκεια των μαθημάτων και το συχνό bullying των συμμαθητών του. Ξαφνικά όμως όλα μια μέρα αλλάζουν, και αυτός και οι συμμαθητές του μεταφέρονται σε έναν φανταστικό κόσμο οπού τους συμπεριφέρονται σαν να είναι ήρωες και έχουν ως καθήκον να σώσουν το ανθρωπινό είδος από τον αφανισμό. Μπορεί για έναν otaku αυτό να ακούγεται σαν όνειρο, αλλά για τον Hajime έγινε εφιάλτης, καθώς οι περισσότεροι από τους συμμαθητές του απέκτησαν θεϊκές δυνάμεις, άλλα αυτός έχει την ιδιότητα του Synergist με ένα μόνο skill, της μετατροπής. Δέχεται εκφοβισμό και κοροϊδία από τους συμμαθητές του λόγω της φαινομενικά αδύναμης του ικανότητας και αρχίζει να απελπίζεται. Θα είναι άραγε ικανός να επιβιώσει σε έναν κόσμο γεμάτο τέρατα και δαίμονες έχοντας μόνο ένα μικρο επίπεδο δυνάμεων;

Στην σειρά θα πρωταγωνιστήσουν:

  • Toshinari Fukamachi ως Hajime Nagumo
  • Yūki Kuwahara ως Yue, μια βρικόλακας η οποία στηρίζει τον Hajime
  • Minami Takahashi ως Shea, ένα bunny girl

Ο Jun Kamiya (Kingdom) θα σκηνοθετήσει την σειρά στο στούντιο WHITE FOX και ο Kazuyuki Fudeyasu (Is the order a rabbit?)
θα γράψει το σενάριο της σειράς. Ο Atsuo Atobe (Kingdom) θα σχεδιάσει τους χαρακτήρες για την anime σειρά και επίσης θα
είναι ο κύριος σκηνοθέτης του animation.

Η σειρά μυθιστορημάτων κυκλοφόρησε τον Ιούνιο του 2015 από την OVERLAP (εκδοτική εταιρία) με εικονογράφηση του Takayaki.

Πηγή: Anime News Network

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *