Καινούργιο anime βασισμένο στα light novel AntiMagic Academy “The 35th Test Platoon”


taimado_top

Το Fujimi Shobo της Kadokawa την Τρίτη ανακοίνωσε, πως θα υπάρξει anime για την σειρά light novel “AntiMagic Academy “The 35th Test Platoon” του Tōki Yanagimi

Η σειρά φαντασίας και δράσης τοποθετείται σε έναν κόσμο όπου η μαγεία κοντεύει να εξαφανιστεί. Όπως οι στρατιωτικές δυνάμεις κάποτε είχαν αλλάξει από το να χρησιμοποιούν όπλα στην μαγεία, τώρα ξαναγυρίζουν πάλι στην χρήση αυτών. Ο Takeru Kusanagi πηγαίνει στην “AntiMagic Academy” όπου εκεί εκπαιδεύονται αυτοί που προσπαθούν να περιορίσουν την απειλή των χρηστών μαγείας. Ωστόσο, ο Takeru δεν μπορεί να χρησιμοποιήσει όπλα και πολεμάει με σπαθί. Έτσι, τον μεταθέτουν στη 35th Test Platoon, τη διμοιρία των άπορων μαθητών. Μια μέρα, η Ōka Ōtori, η καλύτερη στην χρήση πιστολιών, η οποία έχει ήδη τις δυνατότητες για κυνήγι μαγισσών, έρχεται στην διμοιρία.

Ο Yanagimi ξεκίνησε την σειρά light novel με εικονογραφήσεις του/της Kippu το 2012 και το Fantasia Bunko της Fujimi Shobo εξέδωσε το έβδομο κεφάλαιο το Σάββατο 19 Απριλίου. Ο/Η Sutarō Hanao ήδη έχει μετατρέψει την ιστορία σε σειρά manga, η οποία ξεκίνησε στο περιοδικό Monthly Dragon Age της Fujimi Shobo το 2012. Τον ίδιο χρόνο, η Fujimi Shobo προέβαλε μια τηλεοπτική διαφήμιση για το δεύτερο κεφάλαιο novel.

Πηγή: Anime News Network

512agvrzaol. 510x5qu5chl. 61rs4hpkeil. 51yw0vfi3rl. 51yeyr89ytl. 51t3cl35idl. 51lhpt-nkl. 51iayfcaz-l. 51gwqmzrual.

Πηγή: Anime News Network

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *