Απολαύστε 30 Δευτερόλεπτα Δράσης από “Επίθεση στους Τιτάνες” 3DS


Δεν προλάβαμε καλά καλά να χωνέψουμε τα screenshots του Famitsu για το πολυαναμενόμενο Shingeki no Kyojin (Attack on Titan) 3DS και μετά από πέντε μέρες οι Τιτάνες πρωταγωνιστούν σε διαφημιστικό teaser. Η διαφήμιση για το παιχνίδι δράσης  “Shingeki no Kyojin~ Jinrui Saigo no Tsubasa” ( Attack on Titan: Humanitys Last Wings ή Επίθεση στους Τιτάνες: Τα Τελευταία Φτερά της Ανθρωπότητας) για το 3DS της Nintendo ξεκίνησε να προβάλλεται στην Ιαπωνία την Κυριακή.

 

Η Spike Chunsoft υπόσχεται να επιτρέψει στους παίχτες να ξαναζήσουν το manga και anime του Hajime Isayama Attack on Titan με “δράση 3D Ελιγμού”. Μέχρι τέσσερις παίχτες μπορούν να συνεργαστούν στο multiplayer mode (μοτίβο για πολλούς παίχτες) .  

Στο story mode (μοτίβο ιστορίας) του παιχνιδιού, ο παίχτης ελέγχει τους Eren, Mikasa, Armin και άλλα μέλη του Σώματος Αναγνώρισης καθώς αντιμάχονται στην εισβολή των Τιτάνων. Στην αρχή αυτού του μοτίβου, ο παίχτης μπορεί να παίξει μόνο σαν Eren, όμως όσο το παιχνίδι προχωράει, ο παίχτης μπορεί να διαλέξει ανάμεσα στην Mikasa και τον Armin. To Enterbrain’s Famitsu μας σιγοψήνει αφήνοντας να εννοηθεί ότι ο Levi και άλλοι χαρακτήρες μπορεί να είναι επίσης διαθέσιμοι. Οι χαρακτήρες χρησιμοποιούν τον εξοπλισμό 3D ελιγμού της ιστορίας για δράση μεγάλης ταχύτητας.

l_5239b04480c2b

Σε κάθε αποστολή, οι σύμμαχοι που πολεμούν στο πλάι του παίχτη θα ελέγχονται από την κονσόλα. Αν οι σύμμαχοι φυλακιστούν, ο παίχτης μπορεί να τους σώσει κόβοντας τα χέρια του εκάστοτε Τιτάνα πριν τους φάει. Φυσικά, αν οι χαρακτήρες φαγωθούν από τους Τιτάνες, ο παίχτης αποτυγχάνει την ολοκλήρωση της αποστολής και χάνει.

l_5239b044cb76f

Στο multiplayer mode (μοτίβο για πολλούς παίχτες) οι παίχτες  θα μπορούν να φτιάξουν, να προσαρμόσουν και να εκπαιδεύσουν τους δικούς τους χαρακτήρες.

Spike Chunsoft θα κυκλοφορήσει το παιχνίδι στην Ιαπωνία στις 5 Δεκέμβρη για 6,090 yen (περίπου 45 ευρώ).

Πηγή: Anime News Network

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *