Το δεύτερο opening του anime: “Gin no Saji” θα τραγουδήσουν οι Fujifabric


Η επίσημη ιστοσελίδα του anime: “Gin no Saji” ( Silver Spoon ), ανακοίνωσε το Σάββατο, ότι το Ιαπωνικό Rock συγκρότημα FujiFabric, θα εκτελέσει το 2 opening theme του anime, με όνομα “Life“. Το CD Single. θα γεμίσει τα ράφια των καταστημάτων στις 12 Φεβρουαρίου.news_large_fujifabric_art20130906

Ο Soichiro Yamauchi, ο τραγουδιστής και παράλληλα κιθαρίστας της μπάντας, είπε πως από τότε που δημοσιεύτηκε το manga το διάβαζε ξανά και ξανά και για αυτό το λόγο, το θεωρεί τιμή του να έχει την ευκαιρία και να επιλεχθεί η μπάντα του για την εκτέλεση του “Life“.
Οι Fujifabric επίσης τραγούδησαν opening themes για τα anime: “Space Brothers” και “Tsuritama“.

 

 

w400

 

 

 

Η Ιαπωνική μπάντα Goose house θα εκτελέσει το ending themeOto no Naru Ho e” του anime. Το Single θα κυκλοφορήσει στις 19 Φεβρουαρίου. Όπως και ο Soichiro Yamauchi, έτσι και τα 8 μέλη του συγκροτήματος Goose House επίσης διάβαζαν το manga.

 Λίγα λόγια για την anime σειρά:

Η ιστορία στρέφεται γύρω από τον Yugo Hachiken, ένα αγόρι που εγγράφεται στο Αγροτικό Γυμνάσιο Oezo. Στο σχολείο αυτό, ο Yugo γνωρίζει τους συμμαθητές του, όλοι από αγροτικές οικογένειες, ενώ παράλληλα προσπαθεί να θέσει στόχους και να πραγματοποιήσει τα όνειρα του.

   Η δεύτερη Season “Gin no Saji“, βασισμένη στο manga της Hiromu Arakawa, θα κάνει πρεμιέρα στην Ιαπωνία τον Ιανουάριο.
Η εταιρία Aniplex USA έδωσε την άδεια για προβολή της σειράς και η Crunchyroll πρόβαλε τη σειρά παράλληλα. Μία ζωντανής-δράσης ταινία, με πρωταγωνιστές τον Kento Makajima και την Alice Hirose, από το συγκρότημα Sexy Zone, θα προβληθεί στους κινηματογράφους στις 7 Μαρτίου.

Πηγή: Anime News Network

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *