Νέα ταινία Yu-Gi-Oh! το 2016 με πρωταγωνιστές Yūgi και Kaiba!


Το περιοδικό της Shueisha, “Shonen Jump”, ανακοινώνει τη Δευτέρα στο τρίτο τεύχος για το 2015 την πρεμιέρα της ανερχόμενης ταινίας “Yu-Gi-Oh!” το 2016, δηλαδή 20 χρόνια μετά την έναρξη του manga από τον Kazuki Takahashi στο ίδιο περιοδικό. Η ταινία επικεντρώνεται στον πρωταγωνιστή της αρχικής σειράς, Yūgi Mutō, και τον ανταγωνιστή του, Seito Kaiba. Στο περιοδικό σημειώνεται επίσης πως η ταινία θα παρουσιάσει μια εξ’ ολοκλήρου καινούρια ιστορία. Event για την ανακοίνωση της ταινίας θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο του “Festa Event 2015”.

Το τεύχος περιγράφει την ταινία ως εξής:
“Στο παρελθόν ο Yūgi Yami και ο Kaiba έχουν συγκρουστεί πολλές φορές!! Ο Yami Yūgi , που βρίσκεται στο σώμα του Yūgi Mutō, και ο Kaiba θα βρεθούν σε μία μονομαχία που στοιχηματίζει την περηφάνια τους και αποδέχεται την αμοιβαία εμπειρία του καθενός”.

ygo

Επιπλέον, το τεύχος αυτό αποκαλύπτει ότι η anime σειρά του 2000 “Yu-Gi-Oh!” θα κυκλοφορήσει re-mastered, επίσης για τον εορτασμό της 20ης επετείου του “Yu-Gi-Oh!” franchise. Στην επανάληψη του anime θα δούμε re-mastered δημοφιλείς μάχες όπως αυτές ανάμεσα σε Jonochi (Joey) και Marik, καθώς και σε Yūgi και Kaiba. Η πρεμιέρα του re-mastered προγράμματος θα πραγματοποιηθεί στις 7 Φεβρουαρίου 2015 στο TV Tokyo και άλλα σχετικά κανάλια.
Η επίσημη ιστοσελίδα για την ταινία “Yu-Gi-Oh!” ξεκίνησε μια αντίστροφη μέτρηση που θα λήξει στις 15 Δεκεμβρίου. Η ιστοσελίδα παρουσιάζει επίσης σιλουέτες των Yūgi και Kaiba.

Ο διεθνής διανομέας “4K Media Inc” ανακοίνωσε τον Ιούνιο ότι μια νέα “Yu-Gi-Oh!” ταινία είναι σε εξέλιξη στην Ιαπωνία. Η Kristen Gray, ανώτερος αντιπρόεδρος του “4K Media Inc”, σχολίασε: “Είμαστε συγκινημένοι που ξαναφέρνουμε τους χαρακτήρες “Yu-Gi-Oh!” πίσω στις οθόνες για τους ενθουσιώδεις οπαδούς τους.”

Ο “4K Media” αναζητούσε διανομέα για όλες τις εκτός Ασίας περιοχές και προώθησε το αντίστοιχο card game και το anime franchise στο “Licensing Expo” του Λας Βέγκας.

Πηγή: Anime News Network

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *