Παρακολουθήστε το τηλεοπτικό σποτ του νέου Oreimo!


Oreimo-PS3-Announce

 

Η επίσημη ιστοσελίδα της σειράς παιχνιδιών Oreimo της Namco Bandai Games ξεκίνησε την προβολή ενός τηλεοπτικού σποτ για το PS3 παιχνίδι “Ore no Imouto ga Kopnnani Kawaii Wake ga Nai Happy End”, την Παρασκευή. Στο βίντεο η Kirino (Ayana Taketatsu) λέει στους θεατές ότι ο σκοπός της τελικής διαβούλευσης της ζωής των κοριτσιών είναι να τις μετατρέψουν σε διάσημα είδωλα.

 

 

Το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει στην απλή και στην περιορισμένη έκδοση του, στις 26 Σεπτεμβρίου. Το πακέτο έρχεται μ’ έναν αποκλειστικό ψηφιακό Κόμπο, ένα ψηφιακό βιβλίο του Κόμπου, ένα ειδικό μουσικό CD, έναν ειδικού μπόνους Blu-Ray δίσκο, έναν εργοστασιακό κωδικό για το κατέβασμα ενός επαγγελματικού φορέματος, και το παιχνίδι. Το πακέτο αυτό θα κοστίσει ¥10,980 (σχεδόν $109). Η απλή και η ψηφιακή μορφή του θα κοστίσουν ¥7,480 ($74) η καθεμία. Οι πρώτες παραγγελίες θα περιέχουν τον εργοστασιακό κωδικό που θα επιτρέπει στους παίκτες να κατεβάσουν την εκδήλωση και την περιγραφή του CG από τα προηγούμενα PSP παιχνίδια Oreimo μέσα στο PS3 παιχνίδι.

Η περιορισμένη έκδοση του PS3 παιχνιδιού Ore no Imouto ga Kopnnani Kawaii Wake ga Nai Happy End!

Η περιορισμένη έκδοση του PS3 παιχνιδιού Ore no Imouto ga Kopnnani Kawaii Wake ga Nai Happy End!

Το πρώτο παιχνίδι της σειράς νουβελών και anime Oreimo κυκλοφόρησε στην Ιαπωνία για το PSP το 2011, ενώ η συνέχεια του κυκλοφόρησε τον περασμένο Μάιο. Η 2η anime σειρά έκανε την πρεμιέρα της στην Ιαπωνία στις 6 Απριλίου.

Πηγή: Anime News Network

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *