Παρακολουθήστε το God Eater 2!


GE22Η Namco Bandai Games άρχισε να προβάλλει το 5λεπτο βίντεο παρουσιάζοντας το God Eater 2 την Παρασκευή. Το βίντεο αρχίζει προβάλλοντας την εμπορική επιτυχία του προηγούμενου God Eater με την πώληση των 1,3 εκ. παραγγελιών και προσθέτει ότι η πολυαναμενόμενη νέα προσθήκη στη σειρά είναι επιτέλους έτοιμη. Το παρουσιαστικό βίντεο δείχνει anime σκηνές από το στούντιο ufotable και μετά παρουσιάζει τους μηχανισμούς των ενός ατόμου και πολλών ατόμων του παιχνιδιού, τα νέα όπλα, το σκηνικό του κοντινού μέλλοντος, παραπάνω μεταρρυθμίσεις των χαρακτήρων και τις εναλλακτικές αποστολές του επεισοδίου κάθε χαρακτήρος που συντροφεύουν την κεντρική πλοκή.

Οι ηθοποιοί του παιχνιδιού είναι:

  • Daisuke Namikawa ως Julius
  • Mamiko Noto ως Ciel
  • Makoto Naruse ως Romeo
  • Toshiyuki Morikawa ως Gilbert
  • Emiri Katō ως Nana
  • Houko Kuwashima ως Yuno (με τη yu-yu να μοιράζει τη φωνή της στο τραγούδημα και στο κεντρικό θεματικό τραγούδι «Hikari no Aria»)

Η ιστορία του God Eater 2 παίρνει μέρος στο έτος 2074, δηλαδή 3 χρόνια μετά τα γεγονότα του πρώτου παιχνιδιού. Ο κόσμος ακόμη απειλείται από τις μυστηριώδη ζωντανές υπάρξεις ονόματι «Aragami». Ο πρωταγωνιστής της συνέχειας είναι ένας «Θεοφάγος νέας γενιάς» παλεύοντας τα Aragami. Ο χαρακτήρας (αγόρι ή κορίτσι, ανάλογα του πως δημιουργείται στην αρχή του παιχνιδιού) είναι μέλος της μονάδας ειδικών δυνάμεων Blood του οργανισμού Φενρίρ, ο οποίος ήρθε από τον Ανατολικό τομέα. Μία μυστηριώδη κόκκινη βροχή άρχισε να στάζει στην γεμάτη πιο μοχθηρές μορφές των Aragami περιοχή και με τους ανθρώπους να υποφέρουν δίχως κάποιο ανίατο γιατρικό.

Το God Eater 2 θα είναι η πρώτη πλήρης συνέχεια του πρωτότυπου του 2010 που πούλησε περισσότερο από 600.000 αντίτυπα με το God Eater Burst να κυκλοφορεί τον Οκτώβριο του 2010 φέρνοντας τις πωλήσεις της σειράς σε περισσότερο από 1,3 εκ.. Η εκδότρια εταιρεία D3 κυκλοφόρησε το God Eater Burst στα Αγγλικά στο PSP τον Μάρτιο του 2011.

Η ufotable δημιούργησε ένα animated πρόλογο για το πρώτο God Eater και παρήγαγε το εναρκτήριο animation για τα God Eater Burst και God Eater 2.

Το God Eater 2 θα κυκλοφορήσει αποκλειστικά στις φορητές κονσόλες PSP και PS Vita στην Ιαπωνία στις 14 Νοεμβρίου. Οι πρώτες παραγγελίες θα συμπεριλαμβάνουν έναν εργοστασιακό κωδικό για το premium σετ χαρακτήρα, και όσοι το προ-παραγγείλουν θα λάβουν τον εργοστασιακό κωδικό για το πρωτότυπο κοστούμι Φενρίρ (για άντρες ή γυναίκες).

Πηγή: Anime News Network

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *