Ανακοινώθηκαν οι πρωταγωνιστές της σειράς Sakura Trick!


Από το επίσημο site της σειράς, Sakura Trick, ανακοινώθηκαν οι πρωταγωνίστριες της σειράς, που θα μεταφερθεί από manga σε anime, στις μικρές μας οθόνες. Η ιστορία ακολουθεί τη ζωή της Haruka και της Yu, δύο νεαρών κοριτσιών που πηγαίνουν στο ίδιο σχολείο το οποίο όμως, θα σταματήσει τη λειτουργία του σε τρία χρόνια. Σε μια προσπάθεια να μοιραστούν κάτι ιδιαίτερο, τα δύο κορίτσια ανταλλάσσουν ένα φιλί το οποίο αλλάζει ριζικά τη σχέση τους.

 

Η Haruka Tomatsu θα γίνει για χατίρι της σειράς, η Haruka Takayama.

chara_img01

Η Yuka Iguchi θα φέρει στη ζωή την Yu Sonoda.

chara_img02

Η Yuuka Aisaka θα παίξει την Kotone Noda, η οποία ζει με μια φιλική οικογένεια καθώς οι δικοί της είναι διασημότητες.

chara_img03

H Hiromi Igarashi θα χαρίσει τη φωνή της στην Shizuku Minami, πολύ καλή φίλη της Kotone. Είναι η πιο ντροπαλή ανάμεσα στις υπόλοιπες πρωταγωνίστριες.

chara_img04

H Mai Fuchigami θα δώσει φωνή στην Kaede Ikeno, που είναι πολύ κοντινή φίλη με την Yuzu, και ενώ φαίνεται πολύ ήσυχη και μάλλον αφηρημένη, είναι μέλος του μαθητικού συμβουλίου και μάλιστα ενεργό.

chara_img05

Και τέλος, η Megumi Toda θα παίξει την Yuzu Iizuka, ένα πάντα χαρούμενο και ομιλητικό κορίτσι.

chara_img06

 

Τα άλλα ονόματα που έχουν έρθει στη δημοσιότητα για το cast, είναι η Saki Fujita ως Mitsuki Sonoda, η Momo Asakura ως Sumi Otokawa ενώ η γνωστή τραγουδίστρια Yurika Endo (από το μουσικό ντουέτοYuri*Kari)! , θα λάβει μέρος στο casting για τον ρόλο της Rina Sakai.

Τη σειρά θα σκηνοθετήσει ο Ken’ichi Ishikura ( D.C.III ~Da Capo III~, Hidamari Sketch X Hoshimittsu, Natsu no Arashi!, Akinai-chu ) ενώ την παραγωγή έχει αναλάβει το studio, Studio DEEN. Ο Kyuta Sakai θα σχεδιάσει το animation και υπεύθυνος για την μουσική και το soundtrack της σειράς θα είναι ο Ryosuke Nakanishi ! Η σειρά, θα κάνει πρεμιέρα τον Ιανουάριο του 2014 ! Να είστε σε αναμονή !

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *