Ο Voice Actor του Vegeta από το Dragon Ball, θα τραγουδήσει σε μπάντα!


specialband Vegeta-dragon-ball-z-25544772-1024-768

Ο Ryo Horikawa θα συνεργαστεί με μουσικούς για την πραγματοποίηση ενός ειδικού live γεγονότος!

Πρόκειται για ένα κόσμο-ιστορικό γεγονός, το να έχει κάποιος την ευκαιρία να ακούσει ζωντανά τον “Vegeta” από το Dragon Ball Z να τραγουδάει ως μέλος συγκροτήματος. Το event θα λάβει χώρα στις 28 του Σεπτέμβρη στο Τόκιο.

Μόνο για μία βραδιά, ο Horikawa θα μοιραστεί το ταλέντο του με σπουδαίους stars της μουσικής σκηνής για το “Kyuukyoku no AniSong Live” ή αλλιώς “Extreme Anime Song Live” event, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στο Live House BIRTH Shinjuku. Οι ρόλοι έχουν μοιραστεί και ο Horikawa θα είναι είναι υπεύθυνος για τα φωνητικά, ο Die από τους Dir en grey ο κιθαρίστας, ντράμερ ο Kei Kashiyama από τους MOON CHILD και ο Masahiko Okamoto από τους Angie στο μπάσο. Τα εισιτήρια προπωλούνται στα 4,500 yen ( 40 ευρώ ) και 5,000 yen ( 45 ευρώ ) επί τόπου.

Και οι εκπλήξεις δε σταματάνε εδώ! Στο event θα κάνει την παρουσία της και μια ειδική μπάντα που θα αποτελείται από την Tomohisa Kawazoe, μέλος τον Lindberg και γνωστή από την anime ταινία “5 Centimeters Per Second”, στο μπάσο και στα φωνητικά, σε συνεργασία με την Maki Otsuki, τραγουδίστρια της J-pop μπάντας CASSIS, που ερμήνευσε τα 2 πρώτα ending themes του One Piece. Τέλος, θα τραγουδήσει και  η Miwako Okuda, γνωστή από το ending theme του anime “Great Teacher Inuzuka”.
direngrey

 

Ενδιαφέρον παρουσιάζει το γεγονός ότι, παρόλο που οι Dir en grey ξεκίνησαν το tour τους σε όλη την Ιαπωνία την Τετάρτη, και σκοπεύουν να κάνουν και ένα Αμερικανο-Ευρωπαϊκό tour, ξεκινώντας από το φετινό Φθινόπωρο , κάποιος που έχει στενή σχέση με τη μπάντα, υποστήριξε πως οι ίδιοι ρύθμισαν το πρόγραμμα τους έτσι ώστε να μεγιστοποιήσουν την απήχηση του Vegeta σε ένα live show.

 

 

Πηγή: Anime News Network

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *