Στο Shonen Jump της Viz το manga “All You Need Is Kill”.


news_large_yj131127_02

Στις αρχές αυτού του μήνα το κανάλι μας είχε ανακοινώσει με ανάλογο post, ότι ο Obata του Death Note θα προσαρμόσει το μυθιστόρημα “All You Need Is Kill” σε manga. H αγγλική ψηφιακή εκδοχή του Weekly Shonen Jump από την Viz Media θα κυκλοφορήσει την προσαρμογή σε manga, την ίδια στιγμή που το manga θα κυκλοφορεί από το περιοδικό Young Jump της Shueisha στην Ιαπωνία.

Ο δημιουργός Takeshi Obata (Hikaru no Go, Death Note) θα ξεκινήσει την δημοσίευση του manga,βασισμένο στην νουβέλα του 2004 από τον Hiroshi Sakurazaka (Modern Magic Made Simple), στο συνδυαστικό 6ο/7ο τεύχος του Young Jump για το 2014, που θα κυκλοφορήσει στις 9 Ιανουαρίου. O  Ryōsuke Takeuchi  (ST&RS) συντάσσει την προσαρμογή της ιστορίας και ο Obata βασίζει τον σχεδιασμό των χαρακτήρων στην πρωτότυπη απεικόνιση τους από τον Yoshitoshi ABe (Serial Experiments Lain, Texhnolyze).

Το “All You Need Is Kill” (Το Μόνο Που Χρειάζεσαι Είναι Φόνος) περιστρέφεται γύρω από έναν στρατιώτη σε πανοπλία μάχης, ο οποίος πεθαίνει και μετενσαρκώνεται ξανά και ξανά κατά την διάρκεια μιας εισβολής εξωγήινων. Η Viz Media δημοσίευσε το μυθιστόρημα του Sakurazaka στα Αγγλικά για να ξεκινήσει την εκτύπωση του από την Haikasoru, για τα Ιαπωνικά μυθιστορήματα επιστημονικής φαντασίας.

Το Edge of Tomorrow ( Στο Χείλος του Αύριο), μία ταινία ζωντανής δράσης, προσαρμογή του μυθιστορήματος, θα κάνει πρεμιέρα στις Η.Π.Α, 6 Ιουνίου του 2014, μετά από κάποια καθυστέρηση που είχε, ενώ παραμένει άγνωστη η ημερομηνία προβολής στους ελληνικούς κινηματογράφους. Στην ταινία πρωταγωνιστούν οι Tom Cruise, Emily Blunt, Charlotte Riley, Kick Gurry και Marianne Jean-Baptiste.

Η Viz θα δημοσιεύσει το “All You Need Is Kill” σε μία προσαρμογή graphic novel (γραφικής νουβέλας) – ξεχωριστά από το manga του Young Jump – τον ερχόμενο Μάιο. Ο συγγραφέας Nick Mamatas (Move Under Ground) και ο καλλιτέχνης Lee Ferguson (Green Arrow, Miranda Mercury) ασχολούνται με αυτήν την δουλειά.

aynik-graphicnovel-coverbppzbwaciaantyc.jpg-largeA13843-2101007706.1352439317

 

 

Πηγή: Anime News Network

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *