Το manga DAYS του Tsuyoshi Yasuda για το ποδόσφαιρο γίνεται anime


shonen-magazine-7Στο εξώφυλλο του έβδομου τεύχους του Kodansha’s Weekly Shōnen Magazine που βγαίνει στις 13 Ιανουαρίου ανακοινώνεται ότι το manga DAYS του Tsuyoshi Yasuda θα κυκλοφορήσει σε τηλεοπτικό anime. Το τεύχος θα έχει μια αρχική color page για το manga.

Το manga επικεντρώνεται σε δύο αγόρια που ποτέ δεν τυχαίνει να συναντηθούν: τον Tsukushi Tsukamoto, που δεν έχει ιδιαίτερες ικανότητες αλλά κρύβει μια προσωπικότητα με πάθος και τον Jin Kazama, ένας απομονωμένος αλλά ιδιοφυής παίκτης ποδοσφαίρου. Μια νύχτα που είχε καταρρακτώδη βροχή συναντιούνται και αυτή η συνάντηση θα συνταράξει τον κόσμο του ποδοσφαίρου στο σχολείο τους.

Το manga DAYS κυκλοφόρησε από τον Yasuda στο εβδομαδιαίο Shōnen Magazine τον Απρίλιο του 2013 και η Kodansha εξέδωσε τον 14ο συγκεντρωτικό τόμο στις 17 Νοεμβρίου. Η εταιρία θα εκδώσει τον 15ο τόμο στις 15 Ιανουαρίου. Είναι υποψήφιο για την κατηγορία Best Shōnen Manga για τα Kodansha’s 39th Annual Manga Awards τον Μάρτιο και πήρε τη 12η θέση στη λίστα “Nationwide Bookstore Employees’ Recommended Comics of 2014” της ιστοσελίδας Honya Club.

Το manga του Yasuda Over Drive, για τα ποδήλατα, προσαρμόστηκε σε τηλεοπτική σειρά anime 26 επεισοδίων με τον σκηνοθέτη Takao Kato (Busou Renkin, To Love-Ru) το 2007.

 

 

Πηγή: Anime News Network

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *