Ανακοινώθηκαν καστ, τίτλος, υπόθεση, visual και πρεμιέρα της ταινίας του Trinity Seven


To επίσημο website για την επερχόμενη anime ταινία του Trinity Seven – The Seven Magicians, βασισμένη στο manga των Kenji Saito και Akinari Nao, αποκάλυψε την Τετάρτη το καστ της ταινίας, την υπόθεση, τον πλήρη τίτλο, νέες εικόνες και την ημερομηνία της πρεμιέρας, 25 Φεβρουαρίου. Η ταινία έχει τίτλο Gekijōban Trinity Seven – Yūkyū Toshokan to Renkinjutsu Shōjo (Trinity Seven the Movie – The Eternal Library and the Alchemist Girl).

Η ιστορία ξεκινά όταν ο Arata τυχαία ακουμπά το “Hermes Apocrypha“, το βιβλίο ξορκιών της Lilith. Ξαφνικά, περιβάλλεται από ένα δυνατό άσπρο φως, και ένα κορίτσι εμφανίζεται μπροστά του. Αυτοαποκαλείται Lilim, και αντιμετωπίζει τους Arata και Lilith ως τους γονείς της. Μαζί με την εμφάνισή της όμως κάτι αλλάζει στον κόσμο. Η απαγορευμένη “Αιώνια Βιβλιοθήκη” (Eternal Library) ξυπνά. Μέσα στην βιβλιοθήκη αυτή είναι σφραγισμένος ο White Demon Lord, το αποκορύφωμα της Αλχημείας. Στόχος του είναι να τερματίσει τον Arata και τους Trinity Seven, ώστε να υφαρπάξει την ανώτερη θέση ως Demon Lord. Ωθούμενος από ανείπωτη δύναμη, ο White Demon Lord επιτίθεται στον Arata, και πυροδοτεί μια απελπιστική κρίση, όπου ο Arata και οι Trinity Seven πρέπει να σώσουν τον κόσμο σε αυτή την τελευταία μάχη.

visual

Το νέο καστ περιλαμβάνει:

Την Rina Hidaka ως Lilim, ένα κορίτσι που εμφανίστηκε όταν ο Arata ακούμπησε το “Hermes Apocrypha“, το βιβλίο ξορκιών της Lilith. Τους αποκαλεί “Papa” και “Mama.”

trinity01

Τον Nobunaga Shimazaki ως Last Trinity, τον επικεφαλής της Αιώνιας Βιβλιοθήκης, και White Demon Lord. Δημιουργήθηκε με τον μόνο σκοπό να πολεμήσει τον Arata, καθώς ήταν υποψήφιος για την θέση του Demon Lord. Μπορεί να προκαλέσει Breakdown Phenomena, και σχεδιάζει να καταστρέψει τον κόσμο.

trinity03

Την M.A.O ως Anastasia L, η οποία είναι αυτή που ξύπνησε τον Last Trinity και του είπε να πολεμήσει τον Arata. Αναφέρεται στο εαυτό της χρησιμοποιώντας την αρσενική αντωνυμία “boku.”

trinity05

Η Yoshino Nanjō ως Master Akasha, διευθύντρια του Royal Akasha Academy. Συνεργάζεται με την Anastasia L.

trinity07

 

Πηγή: Anime News Network

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *