Τα trailer της live-action ταινίας Ore Monogatari/My love Story


Η επίσημη ιστοσελίδα του live-action My love story!!/Ore monogatari!! δημοσίευσε δύο τρέιλερ. Στο πρώτο ο Takeo, πρωταγωνιστής, “σώζει” την πρωταγωνίστρια Yamato από έναν άνδρα. Επίσης τον βλέπουμε να “προπονείται” στο φιλί με τον καλύτερό του φίλο Sunakawa, (χρησιμοποιώντας ζελατίνη ανάμεσά τους!)

H ιστορία έχει ως εξής: Ο Takeo Gōda είναι ένα τεράστιο αγόρι με μια τεράστια καρδιά. Τα κορίτσια όμως δεν τον θέλουν, καθώς την προσοχή τους κλέβει ο Sunakawa, ο καλύτερός του φίλος. Έχοντας αποδεχθεί την μοίρα του, ο Takeo δεν κάνει τίποτα. Όμως μιά μέρα βλέποντας ένα κορίτσι (Yamato) να παρενοχλείται από έναν άγνωστο στο τρένο, η (ερωτική του) ζωή αλλάζει δραματικά!

oremonogatari-poster

Οι ηθοποιοί είναι:

Ο Ryohei Suzuki (Gatchaman) ως Takeo Gōda
Η Mei Nagano (Rurouni Kenshin) ως Rinko Yamato
Ο Kentarō Sakaguchi (Umimachi Diary) ως Makoto Sunakawa
Ο Yasufumi Terawaki (Boogiepop and Others) ως Yutaka Gōda (Takeo’s father)
Η Sawa Suzuki (Aibō) ως Yuriko Gōda (Takeo’s mother)

Ο Suzuki δημιούργησε (και ακολούθησε) ένα δικό του πρόγραμμα, ώστε να βάλει 30kg για να μπορέσει να υποδυθεί τον γιγαντόσωμο Takeo Gōda.

Ο Hayato Kawai (Suzuki Sensei) έχει τα ηνία της ταινίας, και δουλεύει βασιζόμενος στο σενάριο της Akiko Nogi’s (Library War). Η πρεμιέρα θα γίνει στις 31 Οκτωβρίου.

Tο manga ενέπνευσε και ένα τηλεοπτικό anime που άρχισε τον Απρίλιο. Το Crunchyroll κάνει streaming του anime, και η Sentai Filmworks έχει δώσει άδεια για την έκδοσή του σε DVD.

Η σειρά έχει κερδίσει τον τίτλο του Καλύτερου Shojo Manga στα 37th Kodansha Manga Awards το 2013. Επιπλέον, έχει φτάσει στην κορυφή της λίστας των manga με γυναικείο κοινό το 2013 edition στον οδηγό Kono Manga ga Sugoi!.

Πηγή: Anime News Network

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *