Το Digimon Adventure tri. θα κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους 3


Digimon tri. GreymonΜετά το συνεχόμενο stream των επεισοδίων της σειράς Digimon Adventure στο Niconico, μάθαμε επιτέλους περισσότερες λεπτομέρειες για το επερχόμενο sequel anime. Οι συντελεστές της σειράς, εκτός από την ανακοίνωση του νέου cast, επιβεβαίωσαν πως η σειρά δεν θα προβληθεί στην τηλεόραση, όπως είχε αρχικά ανακοινωθεί, αλλά σε 6 μέρη στους ιαπωνικούς κινηματογράφους. Η πρώτη από τις έξι ταινίες κάνει πρεμιέρα στις 21 Νοεμβρίου αργότερα φέτος. Οι ηθοποιοί που θα δώσουν τη φωνή τους στα εκλεκτά παιδιά θα είναι εντελώς διαφορετικοί από την αρχική σειρά και θα είναι οι εξής:

Natsuki Hanae στο ρόλο του Taichi Yagami
Yoshimasa Hosoya στο ρόλο του Yamato Ishida
Suzuko Mimori στο ρόλο του Sora Takenouchi
Mutsumi Tamura στο ρόλο του Kōshirō Izumi
Hitomi Yoshida στο ρόλο του Mimi Tachikawa
Junya Ikeda στο ρόλο του Jō Kido
Junya Enoki στο ρόλο του Takeru Takaishi
MAO στο ρόλο του Hikari Yagami

Στο πρώτο διαφημιστικό, που θα βρείτε πιο κάτω, βλέπουμε πως το animation είναι φανερά καλύτερο από τα πρώτα key-visuals που παρουσίασε η Toei Animation ενώ μας τίζαραν και με νέους χαρακτήρες αλλά και νέο αντίπαλο, που θα κληθούν να αντιμετωπίσουν τα εκλεκτά παιδιά με τα Digimon τους.

 


Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

3 thoughts on “Το Digimon Adventure tri. θα κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους

  • Kostas

    Δεν ξέρω… Χάρηκα πολύ από την ποιότητα της εικόνας αλλά το παρακάνανε σε κάποια πράγματα. Άλλα λέγανε στην αρχή άλλα τώρα; Και ανυπομονούσα για σειρά! Λογικά ova θα είναι οι ταινίες και άντε να είναι πάνω από 50-60 λεπτά… Τόσος καιρός, τόσες καθυστερήσεις για αυτό μόνο όμως; Τόση διαφήμιση έκαναν… Και τώρα μας l;ene κιόλας και ταινίες αλλά και τον Νοέμβριο. Είναι να μην βρίζεις την Toei; Έχω μικτά συναισθήματα και απογοήτευση πολύ…

      • Kostas

        Δεν φταις εσύ… Με εκνευρίζουν πολύ που αντί να είναι άντε το πολύ τον Αύγουστο το πάνε Νοέμβριο και ας παραλείψω ότι θα είναι και OVA… Τότε γιατί το ανακοινώνανε από τον Αύγουστο του 2014 και υπήρξε τόσο hype και σούσουρο και πολλές καθυστερήσεις; Λεφτά ή κάτι άλλο; Ή μήπως φταίει το Dragonball Super; Δεν ξέρω τι να σκεφτώ με τις χαζομάρες της Toei.