Αποκαλύπτεται η ιστορία του anime The Silver Guardian, το προσωπικό και οι ημερομηνίες προβολών μέσα στο 2017


gin-no-silver-kvΤην Τετάρτη, το νέο studio για anime Emon, ανακοίνωσε περισσότερες λεπτομέρειες για το anime The Silver Guardian (Gin no Guardian), συμπεριλαμβανομένης της ιστορίας, του προσωπικού που συμμετέχει, καθώς και τα σχέδια για τις προβολές του 2017. Το Studio Emon περιγράφει την ιστορία του πρωτότυπου κινέζικου web comic:

O Sui Gin μπορεί να είναι φτωχός, αλλά είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες διαδικτυακών βιντεοπαιχνιδιών. Η ταυτότητά του όμως είναι άγνωστη σε όλους, εκτός από τη RikuLei, συμμαθήτριας του Sui Gin. Η RikuLei παραδίδει μια μυστηριώδη κινητή συσκευή στον Sui Gin, αλλά πριν μπορέσει να του εξηγήσει απάγεται και έτσι, ο Sui Gin βρίσκει τον εαυτό του μπερδεμένο μέσα σε μια σειρά προβληματικών καταστάσεων. Ψάχνοντας έναν τρόπο για να τη σώσει ενεργοποιεί κατά λάθος τη συσκευή, η οποία του επιτρέπει να εισέλθει σε έναν νέο εικονικό κόσμο παιχνιδιών.

Ο Ken Ando (Kare Kano: His and Her Circumstances, Kono Aozora ni Yakusoku o) απευθύνεται στο Studio Emon με τον Masahiko Ohkura (Yukikaze, Blue Drop) σαν υπεύθυνο σκηνοθεσίας. O Yuichi Tanaka (A Certain Magical Index, A Certain Scientific Railgun, My Teen Romantic Comedy SNAFU TOO!) είναι υπεύθυνος για τον σχεδιασμό των χαρακτήρων και ο Yuuji Hosono (Gokujyo. Gokurakuin Joshi Kōryō Monogatari, Prism Ark) είναι υπεύθυνος για το σενάριο και συνεργάζεται πάνω σε αυτό με τον Hidefumi Kimura (Uta∽Kata, Kiddy Grade). Ο ιδρυτής του Studio Gonzo, Shouji Murahama (Gunbuster, Nadia – The Secret of Blue Water, Blue Submarine No. 6) είναι ο παραγωγός.

Σύμφωνα με το Emon, το comic έχει μαζέψει 418 εκατομμύρια προβολές από την 1 Μαρτίου. Το Studio θα παρουσιάσει ένα trailer και cosplayers των χαρακτήρων Twinstar και Shostia στη σκηνή του AnimeJapan το 2016 από τις 25 έως τις 27 Μαρτίου. Το Studio Emon θα διανείμει επίσης μια ειδική έκδοση του comic Silver Guardian, σχεδιασμένη από τον Kōichirō Takahashi σε μια special έκδοση, αποκλειστικά για το event. Το Studio Emon ιδρύθηκε τον Οκτώβριο του 2015, σαν ιαπωνικό παρακλάδι της Hoaliners, μιας εταιρίας animation με έδρα τη Shanghai και θυγατρική της Shanghai Haoliners Cultures Media Co., Ltd.

Πηγή: Anime News Network

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *