Μια ματιά στο πρώτο επεισόδιο του anime “The Romantica Clock”.


Το περιοδικό Ribbon της Shueisha μας άφησε να ρίξουμε μια ματιά στο πρώτο επεισόδιο του anime “The Romantica Clock” το οποίο είναι βασισμένο στο manga της Yoko Maki. Το βίντεο μας παρουσιάζει και το cast με τους Ai Kayano ως Akane, Kaito Ishikawa ως Aoi και Tomoaki Maeno ως Tsujiri.

Στο βίντεο βλέπουμε την Akane να ζητάει από τον αδερφό της Aoi, να της δείξει πως να διαβάσει για το επερχόμενο διαγώνισμα ώστε να μπορέσει να εντυπωσιάσει το αγόρι που της αρέσει, τον Tsujiri. Το σχέδιό της όμως γυρνάει εναντίον της, αφού έγραψε τόσο καλά που κέρδισε την πρώτη θέση ενώ ο Tsujiri την δεύτερη. Ως αποτέλεσμα βλέπουμε τον Tsujiri να ξεσπάει πάνω της.

Το anime θα προβάλλεται κάθε Τρίτη τον Φεβρουάριο κατά την διάρκεια του προγράμματος “Oha Star” του TV Tokyo το οποίο ξεκινά στις 6:45 π.μ. Το πρώτο επεισόδιο θα προβληθεί στις 4 Φεβρουαρίου.

51qhk7trk-l.

 Το “The Romantica Clock” είναι μια κωμωδία που περιστρέφεται γύρω από 2 αδέρφια. Την όμορφη, διάσημη και ενεργητική Akane και τον έξυπνο και αδιάφορο για την αδερφή του Aoi. Η Akane η οποία από μικρή ηλικία τον ζήλευε, συνεχίζει να κρατάει αποστάσεις ακόμα και σε μεγαλύτερη πλέον ηλικία.

Η Maki ξεκίνησε το manga στο περιοδικό Ribon πέρυσι και η Shueisha εξέδωσε το τρίτο βιβλίο-τόμο τον Σεπτέμβρη. Το Aishiteruze Baby της Maki, δημοσιευόταν επίσης στο Ribon και ενέπνευσε και εκείνο ένα anime το 2004. H Viz εξέδωσε το Aishiteruze Baby στη Βόρεια Αμερική στις αρχές του 2006.

Πηγή: Anime News Network

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *