Οι Μυστηριώδεις Πόλεις του Χρυσού στο Kickstarter!


Mysterious-goldΟι Γαλλικές εταιρείες ανάπτυξης indie βιντεοπαιχνιδιών, Neko Entertainment και Ynnis Interactive, άρχισαν τη μέθοδο χρηματοδότησης, γνωστή σε όλους ως Kickstarter, την Τετάρτη για την Αγγλική μεταγλώττιση του ανερχόμενου παιχνιδιού «The Mysterious Cities of Gold: Secret Paths» με Ισπανικούς υπότιτλους ως προεπιλογή, ενώ προσφέρεται και ως μεταφορά στο PC. Ο στόχος της χρηματοδότησης είναι στα US$30.000 (δηλαδή περίπου στα €22.800), ενώ οι επιπλέον χρηματοδοτήσεις θα χρησιμοποιηθούν στην μετάφραση του και σε άλλες γλώσσες. Προς το παρόν, το παιχνίδι έχει ανακοινωθεί για κυκλοφορία την Άνοιξη στην Γαλλία για WiiU, 3DS, iPad και iPhone.

Το The Mysterious Cities of Gold: Secret Paths είναι ένα παιχνίδι γρίφου και εισβολής βασισμένο στην Γαλλική και Ιαπωνική animation σειρά «The Mysterious Cities of Gold», όπου οι παίκτες ελέγχουν τους τρεις κεντρικούς χαρακτήρες, τους Εστεμπάν, Τάο και Ζία (μαζί με τον παπαγάλο τους, τον Κοκοπέτι), ξεχωριστά. Η πλοκή σχεδιάστηκε για να είναι πιστή στις σειρές με κάθε επίπεδο ν’ αντιπροσωπεύει μία τοποθεσία από τη σειρά. Παίρνει μέρος στον 16ο αιώνα, η σειρά από χρονικά 3 παιδιών που αναζητούν τις θρυλικές χρυσές πόλεις στην Νότια Αμερική.

Το The Mysterious Cities of Gold ήταν μία συμπαραγωγή των εταιρειών DiC της Γαλλίας και Studio Pierrot της Ιαπωνίας (γνωστή για τις γνωστές σειρές Yu Yu Hakusho, Great Teacher Onizuka, Naruto, Blue Dragon, κ.α.). Η σειρά προβλήθηκε στο παιδικό BBC το 1980 και στην Βόρεια Αμερική στο Nickelodeon. Στην Ιαπωνία, προβλήθηκε στο NHK ως Taiyo no Ko Esteban ή Esteban, a Boy from the Sun (Εστεμπάν, το Αγόρι από τον Ήλιο). Η συνέχεια του αναπτύχθηκε στην Γαλλία, άρχισε την προβολή του το 2012.

Πηγή: Anime News Network

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *