Το παιχνίδι Norn9 καταφθάνει σε anime!


Το…γυναικείο ως επί το πλείστον, παιχνίδι για το Playstation, Norn9 έρχεται σε anime. Την ανακοίνωση έκανε η Otomate (Μέρος της μεγαλύτερης εταιρίας Idea Factory, με ειδίκευση στο γυναικείο κοινό) σε ένα event στο Τόκιο, προς τιμήν του παιχνιδιού. Εκτός από το anime, οι fan του παιχνιδιού μπορούν να ακούσουν και τραγούδια που αφορούν τον κάθε χαρακτήρα. Δημιουργός των τραγουδιών αλλά και ερμηνευτής τους, ο Kevin Penkin.

Στο παιχνίδι, ο παίκτης ή συνήθως η παίκτρια (μα έχετε δει τους χαρακτήρες κυρίες μου;) ξεκινούν διαλέγοντας μία από τις τρεις ηρωίδες και ανάλογα την επιλογή τους, τους δίνονται και τρεις αντρικοί ήρωες με τους οποίους μπορούν να αναπτύξουν σχέσεις και να φλερτάρουν. Στο anime παρόλα αυτά δεν έχουμε την επιλογή να ”κυνηγήσουμε” τους χαρακτήρες που μας αρέσουν περισσότερο. Στο anime λοιπόν, ο νεαρός Sorata Suzuhara μεταφέρεται μυστηριωδώς σε έναν άλλο τόπο και μία άλλη εποχή που, παρά το μυστήριο της κατάστασης, του θυμίζει κάτι. Εκεί, θα συναντήσει άλλα εννιά αγόρια, περίπου στην ηλικία του και τρεις κοπέλες. Όλοι μαζί θα μπλεχτούν σε μία περιπέτεια στους ουρανούς πετώντας με ένα, τεραστίων διαστάσεων, wannabe αεροπλάνο.

Ο/Η Teita επιμελήθηκε τους χαρακτήρες και ο Minoru Akiba (Trigun:Badlands Rumble, Schoold Rumble, Pokemon franchise) επιμελήθηκε τα σκηνικά της σειράς. Υπεύθυνος για την επιμέλεια της μουσικής του παιχνιδιού είναι ο Nobuo Uematsu (Final Fantasy franchise, Ah! My Goddess: The movie, Guin Saga, Blue Dragon) ενώ ο Kevin Penkin υπήρξε και δημιουργός της background μουσικής του. Η Nagi Yanagi ερμήνευσε για το anime, το τραγούδι των τίτλων αρχήςMelee” αλλά και το τραγούδι τέλουςMany Universe”. Χάρισε όμως προηγουμένως την φωνή της και στο παιχνίδι όταν ερμήνευσε το κομμάτι ”Sunadokei wa Sora no Sora”.

Το cast των ηθοποιών περιλαμβάνει τους:

wp1_1920

Ο Yuuki Kaji ως Kakeru Yuiga.

Ο Hiro Shimono ως Senri Ichinose.

Ο Takuya Sato ως Masamune Tōya.

wp2_1920

 

Ο Daisuke Ono ως Natsuhiko Azuma.

Ο Mitsuki Saiga ως Sakuya Nijō.

Ο Koji Yusa ως Itsuki Kagami.

wp3_1920

 

Ο Atsushi Abe ως Sorata Suzuhara.

Ο Kenji Hamada ως Mystery Character.

Ο Mitsuhiro Ichiki ως Setsu Takishima.

Ο Nagi Yanagi ως Aion.

Και τις:

wp4_1920

 

Η Ayumu Fujimura ως  Koharu.

wp8_1920

 

Η Ayahi Takagaki ως Mikoto Kuga.

wp15_1920

 

Η Asami Seto ως Nanami Shiranui.

Και κλείνοντας…σας έχω μία ερώτηση. Τρεις γυναίκες και δέκα άντρες. Έλα τώρα… από μαθηματικής άποψης το anime είναι πρόστυχο! Άδικο;;

 

Πηγή: Anime News Network

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *