Νέα διαφήμιση για το Tamagotchi! Miracle Friends!


Στις 5 Σεπτεμβρίου, η εταιρεία Bandai Japan ανέβασε μια διαφήμιση των 30 δευτερολέπτων για τη σειρά anime Tamagotchi! Miracle Friends, η οποία προβλήθηκε επίσης στις 5 Σεπτεμβρίου. Η Chiwa Saito και η Emiri Katō αφηγούνται τη διαφήμιση ως οι χαρακτήρες Miraitchi και Kururutchi. Ο σκηνοθέτης και η σεναριογράφος των δύο προηγούμενων σειρών Tamagotchi, Jouji Shimura και Aya Matsui επιστρέφουν στο Studio OLM για χάρη της νέας σειράς, ενώ ο Rie Kugimiya θα ξαναπαίξει το ρόλο του Mametchi, ένα από τα Tamagotchi που ζουν στην Dream Town.

Η ιστορία της νέας σειράς επικεντρώνεται στο δίδυμο Miraitchi και Kururutchi (τα ονόματά τους είναι λογοπαίγνιο με τις λέξεις “μέλλον” και “θαύμα” στα ιαπωνικά) που ταξιδεύουν από το μέλλον στην Dream Town του παρόντος. Για να επιστρέψουν στο μέλλον πρέπει να μαζέψουν 8 Dreambakutchi, κάτι παράξενα Tamagotchi που έχουν που διέφυγαν στην πόλη. Ο Mametchi βοηθάει το δίδυμο να βρει τα Dreambakutchi, αλλά ένα αινιγματικό Tamagotchi που λέγεται X-Kamen εμφανίζεται για να τους εμποδίσει.

Η Bandai κυκλοφόρησε τα Tamagotchi το 1996 και πούλησε περίπου 40.000.000 ψηφιακά κατοικίδια απευθείας. Έπειτα, από το 2004 και μετά, επανακυκλοφόρησε τη σειρά και πούλησε πάνω από 38.000.000 Tamagotchi συνολικά, 1.720.000 εκ των οποίων μόνο από τη σειρά Tamagotchi iD του 2009.

Οι δύο πρώτες τηλεοπτικές σειρές anime Tamagotchi ήταν η Anime TV de Hakken! Tamagotchi του 1997-1998 και η Saikō! Tamagotchi του 2007-2008 (η οποία συνεχίζει να προβάλλεται στο κανάλι YouTube της Bandai). Υπήρξαν επίσης ένα θεατρικό με το όνομα Tamagotchi Honto no Hanashi το 1997 και οι ταινίες Eiga de Tōjō! Tamagotchi Doki Doki! Uchū no Maigotchi!? και Eiga! Tamagotchi Uchū Ichi Happy na Monogatari!?  του 2007 και του 2008.

Αφότου η Bandai επανακυκλοφόρησε τα Tamagotchi το 2004, ξεκίνησε επίσης και μια σειρά anime το 2009. Η τωρινή σειρά Tamagotchi! Yume Kira Dream ξεκίνησε το 2012.

Πηγή: Anime News Network

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *